Atatürk ırkçımı?. Bilip bilmeden bir şeyler sallama. Tarihi gerçek tarihçilerden oku. Abinden babandan değil. Öyle bir yazmışsınki Atatürk ü aferdisiniz ama hitler gibi aynı kefeye koymuşsun.
burda arkadaşın anlatmak istediği ırkçılık yapmak değil her kim olursa olsun ister kürt olsun ister ermeni türkiye cumhuriyetinin sınırları bellidir bu sınırları bozup vatan içinde vatan kurmaya çalışanların kökünü kazırız bunada ırkçılık denmez sonuçta hepimiz biliyoruz ve bugüne kadar barış ve selametimiz savaşla kazanıldı ve pkk denen örgüt türkiyeyi bölme amacında oldugunu ve bunların çoğunun kürtlerden oluştugunu hatta kürdistan devletinin türkiye sınırlarını kapsadıgınıda söylememe gerek yok sanırım burda direk düşman kürtler olarak görülüyor ama bu demek değilki tüm kürtler kötü ama bir kürt türkiye vatandaşı olarak geziyor cebinde türkiye cumhuriyeti nüfus cüzdanını taşıyor türkiyenin ekmeğini yiyorda ben türküm değil kürdüm diyorsa o zaman o kürt'e burda söylemek istemiyorum saygı sınırları içinde kalalım... neyse velasıl kelam anlatılmak isteneni yanlış anlamış ve saptırmışsınız bu vatanın varolmasının başlıca sebebidir Atatürk, türklüğü savunan türklüğünden gurur duyan bi türk evladı ise Mustafa Kemal Atatürk'e Asla ırkçı demez ve hiç bir konuda yermez ,yerenede izin vermez! Ve konuya bağlandığında ardahanlı kardeşlerimize helal olsun diyorum..
Saygılarımla...