Çok beğendim açıkcası

herkesin bakış açısı, zevki ve hayat görüşü farklıdır arkadaşlar.Bu bir film ve kimimiz beğeniriz,kimimiz beğenmeyiz beğenilerin tartışılacak bir yanı yoktur bence.
Şimdi bir anlatılanlardan etkilenmek vardır, bir de sinema filmini izlemek vardır. Dedenizin Kurtuluş Savaşı anılarıyla da ağlayabilirsiniz ama film çekmek başka birşeydir.
Sinema izleyicisi gözüyle:
- Konu: İlginç olabilecek güzel bir film "vaadeden" bir konu
- Senaryo: Çalışılmamış çalakalem bir senaryo, "mundar" etmişler bu güzel konuyu, hayır belki yarın daha iyi bir senarist yazmak isteyecek ama artık yazmaz herhalde böyle bir film kimse
- Kurgu: Çok kopuk çok paramparça sıkıcı gerici bir kurgu
- Oyunculuk: Hmmm, Ata eh..Diğer oyuncular özellikkle kadın karakterler çoook silik. Oyunculuk genelde vasatın altı
2/10
Neden 2? Çünkü bu ülkede "Hababam sınıfı 3.5", "Dünyayı Kurtaran adamın oğlu", "Keloğlan bilmemnesi" (özcan deniz'li olan) gibi 1/10 filmler de var, en azından onlardan hallice bir film.
Hemen yan salonda Issız Adam varsa tercihiniz o olsun. O da hiper bir film değil ama hiç olmazsa senaryo
çalışılmış, kurgu iyi, müzikler nefis, yani izleyiciye en azından saygısı olan 6/10 diye notlayabileceğim bir film.