amacdizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu anladım. Bahsettiğin şkilde mantıken çalışması gerekirdi. imag klasörü yrini belirttin mi pki?
image klasörü .fla da varmıdır bilemem mantıken .xml den çekiyordur ve mevcut .xml deki direk resim kodunu http:// şeklinde yazdım yemedi... .xml ve flash bilgim olmadıgı için soruyorum .xml de ur yemeyebilirmi? illa dizin mi olması lazım öyle ise imkansız benim istediğim olay sanırım... Yada başka bir yolu olmalı...

Hagiwhat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
AC_RunActiveContent.js dosyasını Scripts diye bir klasorun içine koymalısın...
Flashı koydugun sitede flash goruntusu mu yok yoksa sadece resimlermi çıkmıyor..
Undefined yazıyorsa fla'yı gözden geçir derim..
.fla da kodlama bölümünü açıyorum bir .xml yolu var onu okuttum url girerek ama resimler çıkmıyor sorun bu AC_RunActiveContent.js dosyasını header a düzgün eklendiği takdirde hangi klasör içinde olmuş farketmiyor bence.. Fakat sorun ondan değil .xml i okuttum ( fla dosyasında dizinden çekme yerine url den çeksin dedim ), flash ı okuttum ( zaten en basiti url leri düzenledim .html sayfamda ) , sadece resimleri okutamadım sanırım... Onuda xml de yukarıda belirlediğim gibi url yazdım image yollarına fakat yemedi...