Sitenini ismi allahainanmak.com
Kendisinden başka olmayış (vahidiyyet), eşsiz ve benzersiz (ehadiyyet) Allah inancı İslam'ın temeli ve İslami inanışın esasını oluşturur.
Ama hristiyanlar hz.isa'nın allahın oğlu olduguna inanırlar.İslama göre ise allah benzersizdir.
tanrıyainanmak deseydiler neyse islami bir site gibi gozukup hristiyan oldukklarını sonradan gosteriyorlar.
Bu sitelerin başı kutsalkitap.org'dur.Canlı destek sistemleriyle birçok kes muhabbet ettim bu misyoner arkadaşlarla iyi insanlar gerçekten ama boyle bişi yapmaları üzdü beni.Neden böyle yaptınız diye bi soriyim en iyisi.
arkadasim konun hepsine yorum yapmayalim ama misyoner arkadaslar iyi insanlar demissin insanlari kandiran insanlardan ne zaman iyilik dogmusturki hiristiyan forum sitelerine gir muslumanlikve hiristiyanlik arasinda bir cok fark var ve onlarinki dogru olduguna soylerler ama neden konu admin izni olmadan acilmio yada cvp verilmio cunki hiristiyanlikta cvp veremedikleri bi cok sey var madem o kadar acik dinleri var sorulan sorulara cvp vermek yerine neden uyeligini silerlerki misyonerlerin iyiligi nerden cikti dediklerind diyeceksin bir: iyi insan karsisindakini kandirmaz belkide maddi nedenlerden dolayi iki: bir dini yaymak icin hic bi insanin kotu yonunu goremessin iyi gorunmek zorundaki insanlari akndirabilsin uc: iyi olma maskesini cikarmasinki r10 net gibi bi forum sitesinde kendilerine IYI deditttirebilsinler . Ben en sonunda bi islam sitesinedeki acik tartisma davetine cvp larini okudum ee neymis bizim cvp larimiz engellenio muslumanlarinki cikio ve muslumanlar hakli cikarilio ayne konuya su mesaji ekledim mademoyle bi ozgur admin oaysiz forum sitesi acalim hatta ben acim gelin tartisalim 3 gun sonra su maili aldim kurallara saygi gostermediginizden dolayi forumdan uzaklastirildiniz forum kurallarini sayelerinde ogrenmis olduk bende burda musluman kardeslerime sesleniyorum bizde onlara karsi propaganda yapalim vede susturalim hristiyan misyonerler fazla etkin rolleri yok bi kac YalakA disinda kimse inanmaz bence cunki cok acikca gorulen salakca deyim cok aciklari vardir suanda benim musluman turk gencligi adina en tehlikeli gordugum ORGUTT yehova sahitleri diger anlamida bence avrupayi dahi etkisi altina alan yahudilestirme sanati her forum sahibi kardesim onlarda gordukleriyanlisi bi konu altinda yazarsa en azindan cok kisi gorur vede bu sitelere acik savas baslatiriz internet caginda kipirdanma imkani vermeyiz cunki turkiyede internet disinda fazla ilerleyebileceklerini sanmiorum