vallahi içimden geldi bende anlatayım ondan sonra nasıl tedbirler aldığımı gör orta okula felan gidiyordum.. mahallenın en güzel kızıyla çıkıyordum işte yok apartman araları yok köşe bucak yerler yok saklanbaç oynamalar felan derken en yakın arkadaşım dedıgım yedıgımız ıctıgımız bir arkadaşım ben kız arkadaşımla bi ara kapışıp ayrılmışken pat bu benım kız arkadaşıma zıplamış ve çıkmaya başlamışlar ufacığım kalkıp gitsem nedesem sinir sinir sinir yaptım günler ce aylarca yıllarca.. dedim şrf.. bak yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez onun yaptıgına bak öyle bu muhabbetten sonra hiççç takmadım hiçbir kızı eee aradan aylar yıllar geçti ben liseye başladım ilk baş okudugum liseden atıldım 2 senemi başka bir liseye kaydımı aldırdık okulun en popüler öğrencisiydim.. birde lise değişince daha da popülerliğim arttı :P 5 katlı okulumuzdan zil calınca kantine inmek için cabaladıgım inenekadar zil calan okulda 1. hafta inerken pat biri omzuma çaktı geçti gitti hay dedım dondum baktım kımseyok 2. hafta hay dedım dondum baktım yıne kımse yok 3. hafta yine bir caktı omzum cıkıyodu.. dondum tam küfür ediyordum hatunun biri döndüm cokta güzel biri =) dedım yanlıs insana çarptı dondum dedım ki Yanlış insana çarptın biliosn değilmi dedim oda? evet 3 haftadır carpıyorum zaten bilmemek mümkünmü felan derken onca hatun arasından ben cıtıra yazmaya başladım.. kaçarmı derken biz hatunla her hafta sonu evde felan takılıyoruz.. aradan 2 ay geçti eski cıktıgııııı benım ufaklık arkadaşım olduğunu ogrendımmm hatunu sıkıştırıp dovuyormuş felan fistan evleneceklermiş kıl tüy ben bunu ogrenınce daha cok celal yaptım.. dedm allahtan başka bişi istesem vermezdi.. günler geçti bigün biri arıyor açtım efendım dedım çabuk o kızdan ayrıl yoksa senın bilmemnenı yaparım dedım kımsın boyle boyle ayrılmassan çıkışa gelir okulu yakarım gel bekliyorum dedım öğlen oldu kafayı bırcıkarttım bahçeden sadece o cocuk ne oldu dedım buda gel konuscaz dedı dur bekle geliyorum dedım ben anladım ama ozamanlarda erkekleri çok olan bi okulda okuyormuş =) anladım olayı ben pat bizim elemanları cagırdım bi çıkarsın dışarı patara kütere bi dayak bunlara hıncımı almıştım ondan sonra zaten hiç bi kızla muh olmadım hep ver elini paris