Kusura bakmayın aradığınızı bulamayacaksınız. Talip olduğum için yazmıyorum mesajdaki tutarsızlıkları gördüğüm için yazıyorum.
demişsiniz ama hemen ardından
denmiş. Yani şimdi iş mi sizin yaptığınız? Bunu niye yazıyorsunuz oraya? Hem ucuza çalışack birisini arıyorsunuz, hem de garantili hedefleriniz var. Bir kere garantili sözcüğü bu işten zerre anlamayan insanlar olduğunuzun göstergesi. Ben büyük holdinglerde milyon dolarlık projelerin battığını görmüş bir insanım. Garanti diye birşey yoktur. Zaten olsa düşük bütçeli birilerini istemezsiniz.
Demişsiniz aynı zamanda
demişsiniz. Mantıken büronuzda çalışacak kişiye iş-başı değil, maaş sunmanız ve sosyal haklar sunmanız gerekir. Değil mi? İş başı çalışacaksanız o insanı büroya kapatmanızı kimse kabullenemez.
Güven demişsiniz, iflas demişsiniz, ama aynı zamanda çok istemeyecek demişsiniz. Soruyorum, 1. Coder çok istemeyecekse, bu firmayı ne iflasa sürükleyecek? Güven demişsiniz, insan kurumsal bir email alır, firma sitesini linkler. Kim niye size güvensin?
Manevi kazanç nedir? Budist tapınağı mısınız yazılım firması mısınız? Deneyim, referans bilmemne falansa, insan kendi başına da böyle bir sistemi ayağa kaldırıp piyasa sürebilir. Niye sizle çalışsın? Durun tahmin edeyim, sizin çevreniz var, oh yeah.
Site yapma ve içerik genişliğini siz aynı kişiden, hem ucuza hem de uzun süreli garantili bekliyorsunuz, hem de bu işten kesin garantili bir proje olarak bahsediyorsanız.
Ne istediğiniz bildiğinizi düşünmüyorum. Ama bulursanız bu kişiden bana da gönderin.
Hocam ne yaptınız??

Peki siz hiç sordunuz mu ? Bu kadar kriter istiyorsunuz da nasıl birşey arıyorsunuz diye ! ! ! Benim vereceğim iş ne ayrıntılı nede yüksek maliyetli bir iş belkide sitenin büyük bir bölümü hazır scriptler bile içerebilecek.