phantom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ortada hic bir sey yok, site yok, para yok ama buyuk bir proje var. Bytoprak siteni bir ac, projeni optimize et daha sonra seninle bu isi yurutecek arkadaslari ara.

Arkadaşlar; gerçekleştireceğimiz hedefler var herşey plan ve programa uyularak bunlar yapılıyor geri dönüşü yok durum bu iken bunun akabinde de sadece iddaa değil bu şekilde bir sürü projelerimiz var sunucular satın alındı,sitemiz yapılıyor + işlerimizi daha hızlı yapabilmek için farketttiyseniz PHP Coder arıyoruz durum ortadayken ben size bunları boşuna bahsetmiş olamam gerçekleşme payı var ki sizlere bunlardan bahsedebiliyorum.

Bakınız arkadaşlar; ben burda hani ilanımı veriyorum herşeyin açık ve net olduğunu da düşünüyorum muhakkak da emek de verceksiniz karşılığını da alacaksınız bundan sonrasında kimseyi zorla gel çalış da demiyorum ama nedense hep yıpratma mesajları ve konuları açılıyor.Çalışmak istiyor musunuz İstemiyor musunuz? İstiyorsanız iletişim adresim mevcut buyrun konuşalım yoqsa başka bir söze gerek olmadığını düşünüyorum . . .