Doğru söylüyorsun.Bence ilk başta kendi paylaşımlarınızı yaparsanız daha sonra illa ki başka kişilerde sitenizde yorumcu olmak isteyecektir.Daha önce kötü bir tecrübe yaşadım.Sitesini büyütme de yardımcı olduğum eleman site büyüdükten sonra verdiği sözleri yerine getirmesini söylediğimde "istersen sitedeki yetkini alayım" dedi :S tabii bu sizin için geçerli değil.Sonuçta herkes aynı değil.Sizi kötülemek için söylemedim.Ama dediğim gibi aranıza sonradan alırsanız herkes açısından daha iyi olabilir.
Arkadaşlar ben size para vermeyeceğim demiyorum ki başlangışta sitemizin gelişime bağlı olarak emeğininizin hakkı mutlaka verilecektir şun da düşünürseniz sizlerin kalitesi de bu sayede belli olacak eğer ki iddia da gerçekten idddialı oynayanları kazandırdığınızı kanıtlarsanız sizin için avantaj oalcak isminizi duyuruyorsunuz açıkçası benim böyle bir imkan tanımam ücret vermemden daha üstün olacak hiç bunu düşünmüyorsunuz.Peki size şunu sorarım Rıdvan hoca nasıl ünlü oldu? kendisini flash tv de yorum yaptığını görseydiniz kalitesini nasıl anlardınız? ntv de çok iyi bir yorumcu oldu kendisini ünlü eden kim ntv kanalı tabiki kaliteli program koydu bu duruma geldi. . .
Özel pm ler alıyorum bi arkadaşımız " bedavaya amelelik yapıyoruz " demiş , ben şu an bu şekilde çalışacak onca bavurudan 3 kişi ile başlama kararı aldık ki parayı bile söz konusu etmediler.Bundan başka birşey söylemeye gerek olamdığını düşünüyorum herşey ortada bunu şimdiden söylüyorum ki daha sonradan sorunlar oluşmasın.
Hala iddaa'cılar arıyoruz başvurularınızı bekliyoruz. . .
İlginize Teşekkürlerimi Sunarım.