Şimdiye kadar , müşteri hizmetlerinin kaba olması dışında bir sorun yaşamadım isimtescille . Ama anlatılanları okuduğumuzda , durum vahim .
Katılıyorum sana uzun süredir isimtescilden domain alıyorum hala ordan alıyorum gerçi kredi kartını geçtikten sonra domain hemen aktif oluyor bu yönden bir sorun yaşamadım domain gelmemesi , çalınması veya başka türlü sorunlar bunlar başıma gelmedi ancak 2 defa müşteri hizmetlerini aradım birincisinde çok iyiydi ikinci aradığımda domainleri taşıcam demiştim öyle sinirim geçti kaldı.
1. konuşmamda domain nsleri değiştirilmişti benim dışımda olan birşeydi ancak hata bendeydi gerekli işlemleri yaptılar sağolsunlar.
2. konuşmamda bir bayan çıktı durum şuydu bir müşterime kredi kartı ile 2 yıllık domain alıyordum kredi kartını geçtim hata verdi bir daha denedim tekrar hata verdi yanlış hatırlamıyorsam 32 ytl den almıştım iki defa çekmiş olsa 64 ytl yapar azda değil hani müşteri hizmetlerini aradım konuşmalar aynen şu şekilde ;
- Alo iyi günler ben siteden kredi kartı ile domain alıyordum iki defa hata verdi acaba kartı geçtimi yoksa geçmedimi örenebilirmiyim ?
- domain adı neydı ( soğuk ve kızgın bir ses tonu )
- xxxxx.com domain ismi bu
- kontrol ediyorum
- tamam
- hesabınız şuan aktif
- kartı tek sefer geçmiş demi ?
- offf beyfendi domain aktif işte
- hanfendi iki kere hata aldım bir keremi geçti iki keremi
- beyfendi site üzerinden ticket atın bana iyi günler
daha bişey demeden telefonu kapattı bakalım ay sonu fatura gelince anlarız tek sorun bu oldu paylaşmak istedim bunun haricinde sorun yaşamadım.
iyi forumlar