Yazık,gerçekten yazık.Müşterilerine çok yazık olacak. (kb yönetimi aldığında)
Merhaba. kb.com.tr hakkında evet baya bir yorum yapılmış ama açıkcası bir o kadarda iyi yorum var. daha önceki mesajımda da dedim sizi tanıma etmem lafımı yanlış anlamayın ama kb.com.tr şu anda tr deki ilk 20 firma arasında görülüyor.
Sadece kötü yorumlara kanmamak lazım diye düşünüyorum ona bakarsanız trukticaret trde bir numara kazançda ve domain sayısında ama şimdi bir konu açsam turkticaret nasıldır diye adım gibi biliyorum bir kişi bile olumlu cevap yazmaz.
Daha öncede dedim bizzat bir kaç tanıdığım ki biri akrabam kb.com.tr den almış hostu uzun süredir kullanıyor gel diyorum para verme boşuna bana dediği hal "hakan kafam rahat hiç sorun yaşamadım" demek istediğimi anladınız sanırım.
Tekrar söylüyorum sizi tanımam etmem lafınıza saygı duyarım ama sizden tek ricam var a firmasıda alsa b firmsıda alsa olumsuz yorum yapılacaksa lütfen bana bir pm atın ona göre davranim konu içinde bir tartışma çıkıp olayın başka boyutlara gelmesini istemiyorum.
İlgilenen herkese çok teşekkür ederim.
Dediğim gibi yarın 1500 YTL yi çıktıkları an hesaplarımız onlara aktarılacaktır.
Gelişmeleri burdan mutlaka yazacam
Saygılarımla,