Tr-Ay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitende youtube'daki telif haklı birşey yayınlıyorsun diye haklı durumda olamazsın. Sonuçta o telif haklıdır, youtube yayınlıyorsa kime ne? Sen kendi sitende yayınlama..
Mp3 siteleri de rapidden link veriyor, ne yani bu da mı yasal? Mantıklı olalım, işimize geldiği gibi düşünmeyelim..
Mantıklı olalım mantıksızlara tabiki.. Sölediğin rapid olayı güzel bir örnek; benim anlatığım olayla yakından alakasız cevaplar verilmiş forumda örnek şuan youtube ama databasem izlesene de olabilirdi (Bana verilen örnek videolar benden çok daha hitli sitelerin kendi sunucularında bulunmakatadır.) yani sorun youtube değil sadece benim yazılım onla alakalı..MÜYAPın mantıksızlığı bunu Youtube ile görüşse 10 binlerce site bu sorundan kurtulcak forumda 100 lerce botlu video scripti satılıyor maksadım bu sitede arkadaşlara uyarı şimdiden önlem alsınlar diye..

Bu kadar mantık felsefesi kuruyosunda MÜYAP ile Youtube arasındaki mantıksızlığı niye belirtmiyosun..

Kanunlar net ve açık Tolgahatın dediği yöntemle bizde bir misilleme yapabiliriz. Birde ülkemizde net kanunu yok bunla ilgili düzenlemeler yapılıyor son olarak sunucu satan yada hosting satan fatura kesemeyen müşterilere geldi.

Neyse ortamı germeye gerek yok ben çözümü buldum herkez bulacaktır önemli olan hit kaybeden sandboxa düşmeden bu sorunu çözmektir.