Merhaba herkeze yaklaşık 1 Hafta önce Youtube botlu bir sitemin Müyap tarafından uyarı aldığını sölemiştim..

Sorun Kesinlikle bot sistemini ve youtube search kısmını kaldırmamla çözülüyor ve site bitiyor.
Müyapın istediği bu yada search kısmında 30 bin kelimelik bir replace yapmamız gerekiyor

Tarkan
arkan
sarkan
hande yener
hande yenerr

vb. neyse.

Mü-Yap Çalışanlarının yapacağı hiç bişe yok gibi gözüküyor hepsi bi emir kulu olmuş şirket bunlara şu site benm sanatçımın kliplerini yayınlıyor diyor ve müyap çalışanlarıda durumu kontrol altına almaya çalışıyor..

Yani sen istediğin kadar söle Youtube videoları olduğunu genede adam senle uğraşıyor..

Youtube ile ilgili soru sorduğumda aldığım cevap beni hayli şaşırttı gene bugün..

Youtube ile sizin kadar kolay görüşemiyoruz.Türkiye deki yetkilelerle görüşüyoruz onlarda çok yardımcı olamıyolar ee niye youtube kapatmıyorsunuz dediğimde bize o siteyi kapatın demiyolar..

yorum sizin artık yani video botlu sitesi olan arkadaşlar kelime engelleme olayını şimdiden başlasın.

Açıkçası ben MÜYAPA hiç güvenmiyorum yarın sitenin durumu belli olacak ve kapatılırsa yapılan eşitsizliği göstermek adına bende bi avukat arkadaş buldum ve bunun için uğraşmaya andiçtim yani.