kralserver.com
kralserver.net

ikiside benim doğrdur.

2 sene önce kuzenimle ve yaklaşık 1 senedir tek başıma bu işi yapıyorum.

2 ay reseller kullandım şuan 3 tane makinem vede 200 e yakın müşterim var.Ve Hepsinin adresini veriyim hepsi ilen de hakkımda görüş hepsi bana kefil olur merak etme.

r10.net de 1 kere olsun reklam vermedim çünkü adresimde kullandığım script war** diye görünüyordu ancak yapan arkadaşın bilakis izni ilen kurdum kullandım.

2 ay içinde awbs aldım.Tasarım Aşamasında olduğundan vede büro açılmadığından gene reklam yapmadım.

Ben Gerçek hostingciler hakkında kötü yorum yapmadım.
yaptığım yorumları iyi okursan hepsi gerçek.
ben kendi parmağımla başkasının tabağını karıştırmıyorum merak etme.

Çok Bilmişlik Taslamkla en ufaktan bir alakası yok.
çünkü ben seni muhatap bile almıyorum muhatap olarak almadığım insana hiçbirşey ispatlamak için kasmam kendimi tmm mı ?
Ama şunu anladımki sen çokşey biliyorsun ki böyle konuşabiliyorsun.
Veya ben aşağıdayım sende yukarıdasın hani biri gold üye biri pr0 misanı.

"faturasız satışa karşım tabi ancak 2500 YTL olayı çok saçma valla herkes için çok kötü olur"

ben bu mesajımda kötü birşey bulamıyorum çünkü ben çok kişi tanıyorum adam gerçekten hosting işi ilen meşkul yakında firmada kuracak ama 2500 ytl ödeyecek durumu yok.

Forumda yazdığım sana göre olan olumsuz kötü mesajları tek tek oku ve deiklerimi incele bakalım uydurukmu değilmi?

çünkü ; burda gidip reseller alıp sonrada buraya gelen 100 mb alan 10 ytl deyip satış yapanlar 1 ay 2 ay sonra ortalıkta olmuyor ki nitekim hosting şikayetlerinde görüyoruz.
Ben 100 mb ı 30 a satarken adam 10 satıyorsa vede bana veya başka hak edene gidecek para bu insanlara gidiyorsa kusura bakma ama ben forumda bulduğum her açıklarını yüzüne vururum.

bu durum senin zoruna gidiyorsa sen hosting ci isen senin hostingciliğinden de şüpe duyarım.

"kimle nasıl konuşulacağını öğren,sonra benim mesajıma hitaben yorum yap."

valla kimle konuştuğumu biliyorum.

bildiğimiz normal bir insansın. Yanlışmıyım ?

son olarak o şekilde bir mesajına bu şekilde bir cevabım oldu artık kendine yediremez ve beni banlatırmısın veya banlarmısın bilmiyorum ama

"
senide biliyorum canım benim.konuşturma beni.
fazla bilmişlik iyi değildir.
"
varsa konuşacağın buyur konuş tabi varsa bir bildiğin bir gerçek buyur yaz