Merhaba;

Ne tür bilgi istiyorsunuz Okan Bey? WHMCS kullanıyorum, gayet memnunum. AWBS kullanmadım, ancak AWBS site + sistem. WHMCS ise sadece sistem, site tarafı yok. O sebeple, eğer WHMCS kullanacaksanız, bir de site yapmanız gerekiyor. Bu bağlamda, AWBS ile WHMCS'nin karşılaştırılamayacağını düşünüyorum. Biri elma, biri armut denebilir yani.

Bunun haricinde, WHMCS benim ihtiyaçlarımı (hosting - reseller - dedicated - multimedya hosting satıcısı) karşılıyor. Gayet başarılı bir sistem, fiyatı da çok uygun (aylık 20 YTL civarı). Her ne kadar henüz başaramış olmasam da, WHMCS'den sipariş esnasında alınan bilgiler (veya sistemin otomatik oluşturduğu bilgiler) ile panelinizde (cpanel, plesk vs.) otomatik olarak hesabı açabiliyorsunuz. Sistem, her işlem için ayrı bir mail gönderiyor. İsterseniz bu mailleri de Türkçe'ye çevirebiliyor, üzerlerinde ekleme/çıkartmalar yapabiliyorsunuz...

Öğrenmek istediğiniz başka şeyler varsa, net olarak yazarsanız, daha fazla yardımcı olabilirim...

Ekleme: 2 gündür uğraşıyordum, WHMCS destek ekibiyle yaklaşık 10'a yakın ticket görüşmemiz var. Allah(C.C.)'a şükürler olsun sonunda çözdüm, WHMCS ekibinin yardımları yok değil ama pek doğru şekilde yönlendirdikleri söylenemez... Yukarıda bahsetmiş olduğum "WHMCS - PLESK entegrasyonu"nu hallettim, artık tüm siparişlerin WHMCS'den yapacağım tek tık ile PLESK'te hesabını aktif edebiliyorum.