******, basit bir proje olup api desteği, kullanıcılara sunduğu özelleştirme ve en basitinden insanların okul arkadaşlarını bulabilmesi sloganı ile yola çıkıp bu yönde akıllı bi ticaret politikasıyla devam ettiği için tutuldu zaten. Normal bir arkadaşlık sitesi ya da networkten farklı bir yapıya sahip.
Benim için facebook'un tek olmasının sebebi bu zaten. Yonja veya onlarca çöp(lük)çatan sitelerinden çok farklı. İnsanlar facebook'a manita bulmak için değil, uzun zamandır göremediği bir ilkokul arkadaşını, seneler önce beraber tatil yaptığı arkadaşlarıyla tekrar görüşebilmek için giriyor.
Dedim ya ben senelerdir görmediğim ilk aşkımı buldum ve şuan dostuz yakında bir buluşma düzenleyecez 10 küsür senedir birbirini görmeyen insanların olduğu bir buluşma
Forza Facebook!