Konu
Faaliyet belgesi almayanlara 10 bin YTL ceza.
30-10-2007, 14:03:08
aHm3t
Öncelikle böyle bir devlet düzeni olduğu için ülkemizi tebrik etmek istiyorum nasıl
bu kadar SAFSALAK olabiliyorlar anlamak elde değil.. Şimdi bu faaliyet belgesiyle alakalı olarak
4 gündür yaşadıklarımızı yazalımda herkes görsün bu belgenin ne kadar işe yarayacağını arkadaşlar...
AW: AsusWeb
TK: Telekomunikasyon Kurumu
Hugo maceramız 26.10.2007 tarihinde başlıyor ve telekomunikasyon kurumu resmi web sitesinden 1 telefon numarası alıp kaydediyorum.
(312) 232 23 23
Hemen aynı gün bu numarayı arıyorum ve bana denilenler.
AW: Merhaba 26680 Sayılı yönetmelik hakkında görüşmek istiyordum
TK: Konu hakkında lütfen 0312 299244'ü arayın yarın mesai saatleri içerisinde.
AW: Tamam teşekkürler.
Buraya kadar normal, haftasonuna giriyoruz, 29ekim cumhuriyet bayramı geçiyor bekliyorum.
Tam 4 gün sonra saat 11:00'de maceramız devam ediyor (Bugün öğlen 11'de)
Aranan no: 0312 299244
AW: Merhaba 26680 Sayılı yönetmelik hakkında görüşmek istiyordum sizin numaranızı verdiler (Yaşlı bir amca çıkıyor)
TK: Oğlum ben GSM lisanslarına bakıyorum yanlış verdiler sana sanırım numarayı santrali arayıp öğrenebilir misin?
AW: Peki teşekkür ederim iyi çalışmalar.
Aranan no: 0312 2322323
AW: Merhaba 26680 Sayılı yönetmelik hakkında görüşmek istiyordum sizden lisanslarla alakalı numarayı almamı istediler.
TK: 1 dakika bekletiyorum özür dilerim
AW: (Tam 10 dakika telefonda bekliyor...)
TK: Beklettim özür dilerim isminiz nedir?
AW: Ben Mustafa
TK: Mustafa bey lütfen 0312 2947400 numarasını arayarak bilgi alınız
AW: Teşekkür ederim.
Aranan no: 0312 2947400
AW: Merhaba 26680 Sayılı yönetmelik hakkında görüşmek istiyordum sizinle görüşmemi istemişler.
TK: AAA Özür dilerim ben lisanslama işlerine bakmıyorum sanırım sizi yanlış yönlendirdiler lütfen 0312 2947037 'den Suzan hanımın numarasını alınız.
AW: Teşekkür ederim iyi çalışmalar..
Aranan no: 0312 2947037
AW: Merhaba Suzan hanım?
TK: Evet benim kiminle görüşüyorum?
AW: Ohh çok şükür çölde su bulmuş gibi sevindim size erişmek ne kadar zormuş? Bu arada ben Mustafa, Erzurum'dan arıyorum 26680 Sayılı yönetmelik hakkında görüşmek istiyordum size yönlendirdiler.
TK: Mustafa bey üzgünüm ancak yanlış yönlendirmişler lütfen 0312 2947440 nolu telefonu arayarak lisanslamayla alakalı görüşmek istediğinizi söyleyin
AW: .................
Burdan sonra film kopuyor.. Saat 14:00 ve ben hala hiçbir bilgiye ulaşamadım bu konuda.
BEN BU LİSANSI ALMIYORUM ARKADAŞIM..
Alan arkadaşlarıma şimdiden kolay gelsin. Hiçbir terane olacağınada inanmıyorum, sizde inanmayın bu ülkede çıkan hangi kanun adam gibi yürüyorda bu kanun yürüsün?
Önce yolsuzluk yapan godamanların işini bitirsinler sonra benim ekmeğimle oynasınlar.
Benden 1 YTL bile ceza alamazlar. Bu ülke için canımı veririm ama ceza kesmeye çalışırlarsa, AIHM'e kadar giderim.. Delil olarakta tüm telefon görüşmelerimi (nasılsa kaydettiler) ve bu forumu gösterebilirim.
(TÜM GÜCÜMÜ KULLANARAK LİSANS ALMAK İSTEDİĞİMİ HER YERE BELİRTTİM AMA TIK YOK)
Ben almıyorum arkadaşım lisansı. Bana ceza kesinde görelim