Daha ortada kesin ve net bişey yok suan ıcın kımsenın canı yanmıcak ama korkanlar yanmadan cekılıcek pıyasadan bu kesin
Bide sunu vurgulamak isterim burası Türkiye.Bu ülkede hiçbir kanun çıkarıldığı gün yürürlüğe girmez.Ancak yasanın çıkarıldıgı insanlar onu benimserse yürülüğe girer bunu hepımız bılıyoruz.Sonucta kaçak bina yapanlarada büyük rakamlarda ceza uygulanıyordu bi aralar dimi ama görüyoruzkı her secımde onbinlerce kaçak bina yapılıyor seçimden sonra 5-10 tanesine işlem yapılıyor.Bu da öyle olucak.Kara borsa gibi bişey olucak.Reseller alıp el altından host satıcaklar irc satıcaklar vps bile satıcaklar.ne kadar komik ama gerçek.
Eger bu pıyasadan çoluk çocugun sılınmesını ıstıyosak bizimde bişeyler yapmamız gerek.En başında reseller satışlarımız hepimizin fiyatalrı oldukça duşuk hele benim 30gb alanı akıl almıcak fıyatta verıyorum reklam yapmıyorum bu arada altını çizerim.Ama eğer bu yasanın işe yaramasını ıstiyosak resellerde ve diğer hostıng fıyatlarında ortak bı artısa gıtmek gerek.
zaten o zaman böyle bı yasaya gerek kalmıcak göruceksınız

Saygılarımla