Site adresi : Http://www.askimlaerirmisin.net
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): acık artırma 1000 ytl
Sitenin aylık getirisi: -
Sitenin açılış tarihi: 15.05.2007
Kategori, sitenin içeriği nedir: Arkadaş , Arkadaşlık Servisi
Günlük hit sayısı, kaynak link: Extreme
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: PR
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: ---
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: yazılım yok
Yazılım lisans sonlanma zamanı: ----
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır
günlük hit 700-900 arası oynamaktadır arkadaş & arkadaşlık & arkadaş arıyorumda ilk sayfalardadır ben script yazmaktan kod yazmaktan felan anlamadıgım icin bişiyler yapamadım yazdıralım dedik ama başka bi işe girioruz o yüzden arkadaşlık servisini iptal ettik ve satmayı düsündük isim olarakda cok güzel googlede bulundugu mevki olarakda süper istedigim fiyata cok diyenlerede söle bi sablon göstercem
0 - 49 arası sayıda her üye için 0.14 YTL
50 - 99 arası sayıda her üye için 0.16 YTL
100 - 249 arası sayıda her üye için 0.18 YTL
250 - 499 arası sayıda her üye için 0.19 YTL
500 den fazla sayıda her üye için 0.20 YTL
Örnek bir hesap yapacak olursak;
Günde ortalama 150 üye yaptırdığınızda bu miktar 100-249 oran aralığına denk geldiği için 0.18 ile çarpılacak yani günde (150 x 0.18) 27 YTL, haftada 189 YTL, ayda ise 810 YTL yapacaktır.
Bu bi siteden alıntıdır bunu hesaplayarak 1000 ytl istememde dogal sanırsam keşke bu işe girebilseydik ama olmadı karlı bi iş bizdende yüksege cıkmıs bi site buyrun almak isteyenlere bu işe girmek isteyenlere bi fırsat
not : her türlü yoruma acık bu arada teklifleri buradan verirseniz sevinirim pm filan atmaya gerek yok ben minumum 1000 ytl dedim artıs yapıp en yüksegi veren alır simdiden tskler MSN : asiruzgar@alemsohbet.gen.tr