ben zaten sütten çıkma kaşık değilim web kardeş.forumlardan pek banlanmam ama banlanmadığım irc serverı yoktur mesela(oda değil server).ben elimden geldiğince olumsuz mesaj yazmamaya çalışıyorum zaten.bir hafta önce üye olmuşum, düzeni bozmaktan hepinizden çok ben çekiniyorum.yanlış yapmayacak mıyım?tabii ki yapacağım.konuyu güzelce açıklamışsın(çocuk parkı olayını).hatalı olduğumu şu an rahat rahat kabul ederim.ben hata yapmak kadar başka hiç bir şeyi sevmem.çünkü doğrusunu öğrenirsem, yeni bir bakış açısı kazanmış olurum.sen birisine can diye hitap edersen, zaten iş bitmiştir.haklı olsam da önemi kalmaz, sen haklısın derim o zaman.

benim kızmak değil de üzülme olayımın sebebi, ben normal bir başlık açmışım, repten hoşlanmıyorum ve anlam vermiyorum demişim.forumları kapatalım dememişim.repi savunanlar da bir neden göstersinler ve ben de ona göre düşüneyim demişim.bunda ben bir sorun görmüyorum.kimseye haksızlık yapmamış, kimseye sen bunu neden yapıyorsun dememişim.kimsenin işine karışmamamışım.mp3 olayında nasıl fikir belirtiyorsa insanlar, ben de bu konuda başlık açmışım.ve inan hala bir tuhaflık göremiyorum çünkü 3 sayfa doldu ama iki mesaj dışında herkes konuyu bırakıp aşağılama olayına girişmiş.yeni olduğum için mi acaba.konuyu kapatmaya çalışıyorum ama yok olmuyor.

teşekkür ederim web, yaklaşımın, açıklaman ve "can" ifaden için.ben kardeşi kullanırım hep ama bu da güzelmiş.

neyse umarım negatif hava devam etmez.bir daha bu başlığa mesaj göndermeyeceğim.bilgi içeren mesajlarımda görüşmek üzere(banlanmazsam tabi).