Malatyasporlu adlı üyeden alıntı:
defol git ula

doğru bür türkçe ile yazarsak: def ol git lan.
insani bir şekilde yazarsak: forumun gerektirdiğini niteliklere sahip değilsin, bence foruma girmemelisin.
daha insani bir şekilde yazarsak:lütfen böyle mesajlar göndererek forumu kirletme, fikrime göre, anlamsız ve faydasız başlık açmışsın.diğer üyelere ve kendine faydalı konularla ilgili başlıklar açarsan seviniriz.
forum kurallarına uygun bir şekilde yazarsak:ben repi destekliyorum sebep de .....................

lütfen, benimle aynı dili konuşmayan arkadaşlar fikirlerini kendilerine saklasınlar.2500 mesaj gönderip, iki tane konuyu açıklığa kavuşturamamış üyelerle işim olmaz.ayrıca, burası bir forum ve kuralları vardır eminim.eğer mesajlarım kurallara uygun değilse, yöneticiler beni forumdan atabilirler.eğer luciusandre kullanıcı adı ile giremezsem, bir daha da üye olmam.yönetici olmayan arkadaşlardan da isteğim, "git", "def ol" gibi ifadeler yine de bir yorum içerdiği için olumlu karşılıyorum ama lan, ula, ulan tarzı ifadeleri bana karşı kullanmayınız.ben size kullanmıyorum çünkü.

bu başlık ilginizi çekmediyse yazmayın.sorduğum soruya cevabınız yok ise yanıt göndermeyin.bu zor bir iş değil.bu başlığa yanıt göndermekten, diğer bölümlere giremez oldum.bu başlıktaki negatif havadan etkilenen arkadaşlardan da kendi adıma özür diliyorum.