kimse alınmasın kimse yadırgamasın uzun zaman yaptım bu sporu hemde çok uzun zaman 98 yılında başladım zaman zaman kesintiler oldu omuzlarımın genişliği 140 cm balkan şampiyonu hocamın omuzları bile 135 cm de kalıyordu... Bu spora başladıktan epey bir süre sonra hocam ve diğer abiler aynen şunu söylemişti Tekrar ediyorum kimse alınmasın kimse yadırgamasın bu sporu yapan salaktır... Şimdi onların ne demek istediğini anlıyorum... ilaç kullandımmı hayır extra bir doz aldımmı hayır tamamiyle doğal bir vucut yaptım ama noldu zamanı geldi artık bırakmak icap etti insan her an zaman denen lükse sahip olamıyor ve işte ondan sonra bütün hayatım değişti diyebilirim sindirim sistemim vucut yapım vucudumdaki direnç hepsi birer birer yok olmaya başladı ensonundada baktımki 5 kiloluk bir su bidonunu bile yerden zor kaldırır olmuşum... Benden sizlere tavsiye makina ile yapılan sporun hiç kimseye bir faydası dokunmamaktadır. Sakın iri cüsseli izbandut görünümlü hocalara ve orda çalışan başka sporculara aldanmayın.. hocanın işidir o illaki öğrenci bulacak sen bir iş yapıyorsan onu kötülemek istermisin asla istemezsin.. diğerlerine gelince onlarda kendileri bin pişmandır ama aptallıklarının su yüzüne çıkmasını istemezler şu şöyledir bu böyledir... vs vs vs

dediğim gibi yukarda yazılanları kimse üzerine almasın yaşadığım olaylardan bir demettir.. Şuan ne yapıyorsun diyenler olursa şuan tamamiyle doğalım diyebiliriz hafta sonları koşuya çıkarım akşamları yatmadan önce bir kaç mekik şınav vs. daha yolun başındasınız bu spora başlayı 8 sene bitecek....

umarım yol yakınken dönersiniz... yukarda resmini eklediğim arkadaş ise beraber aynı salonda çalışıyorduk.. Yaşı daha yeni yeni 20 lerde ve türkiye şampiyonasına hazırlanıyor... Pişman değilmi elbet pişman ama gördüğünüz gibi onun bu saatten sonra bırakma şansı yok.. Beyaz peynir yumurta beyazı tuz kes.....

olay bundan ibaret... aa birde unutuyordum diyet kolaya atılan nescafe tozunu nasıl es geçebilirim