arkadaşlar bu kadar tartışma yaratacak bir konu yok ortada... bazı konularda sizleri aydınlatmak istiyorum.. ahtapotun şarkısından birkaç arkadaş bahsetmiş.. size şunu söylemek istiyorum.. şarkı komik gelebilir.. bana firmanın verdiği şarkı buydu.. bunu yayınlamamı istedi.. bende işim gereği yayınlamak zorunda kaldım.. yani ben müşteri istekleri doğrultusunda işimi yapıyorum.. moda collectiondaki kızın üzerindeki yazıya gelince.. yine moda collection firması o kızı kendi istedi.. ben uyarı yapmama ragmen.. sitede bulunmasını isteyince.. siteye koymak zorunda kaldım.. yani uzun lafın kısası... müşteriler ne istiyorsa.. ben onu yapıyorum...
birde bazı arkadaşlar.. hazır templatec kullandığımdan bahsetmiş.. ben zaten ilan verirken. hazır templatec kullanmıyorum.. veya hiç bir siteden esinlenmiyorum.. ben devim herşeyin en iyisini ben yaparım felan demedim.. ben kendi çapımda .. özel zevk mahiyetinde.. insanlara faydalı olmaya çalışıyorum.. zaten benim kendi işim.. tekstil mühendisiyim.. web tasarım işiyle özel uğraş olarak ilgileniyorum..herkes kendi ilanını verip iş bekleyebilir.. ama birbirimizi kırmadan eleştiri yaparsak çok memnun olurum..eleştiren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorumm..