AdimHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belirtilen yasayı okudum böyle bir ibare göremedim.Gelip İngilizce bir domain ve ingilizce içerikli bir siteyi araştırıp,banka hesapno Türk Bankası diye araştırmıyacak herhalde.Sorarsada Türkiyedeki Kullanıcılara kolaylık amaçlı.Her neyse bu devletin bu kadar saçma düzenine para vermemek için bir yol bulunur.Ben bunun açıkçası uygulanacağınıda sanmıyorum.Yüzlerce Hosting satışı yapan var demiyorum.Artık binlerce devlet internette google host yazıp,Forumlarda Kim ne satıyor onları takip edip peşinemi düşecek.Tr ipli olanlara belki diyorum bir yol bulabilir araştırabilir.Ama Trde kalır.Bu yasa Şirket hazırlığı yapanlarıda caydıracak.Dahada zarara sokacak.Dediğim gibi bu yasanın çıkmasının tek nedeni.Bir zamanllar Firma değil,Ama Firma olduktan sonra Fikir değiştiren kişilerden ve daha sonra Sitesinin Altına Kdv dahildir yazısı ibresini koyupta Müşterisine Fatura göndermeyen Kişiler sayesinin sonucunda hazırlanmıştır.Tek ufak olumlu yönü Şirket diye dolaşıp Fatura olayına girmeyenlerden de Bu ücretin talep edilmesi.

Eğer yazanları okuduysan hosting satışı yapan kişi/kurumların faliyet belgeleri bulunmadıı taktirde ISP tarafından etherneti çekilecektir denmekte.

Eğer kendinize bu konuda güveniyorsanız Şubat 2008 bekleyip açılan davaları izleriz.