Merhaba arkadaşlar
Konuyu burda görünce hemen Messenger'dan "Teknoloji" ye sordum konunun aslını ve cevabını tabi. Bana konuya şuanda internet bağlantısı nedeniyle cevap yazamayacağını söyledi. Messenger'dan aşağıdaki metni kopyalayıp yapıştırmamı istedi. Ben de öyle yapıyorum: "Şimdi sen araba pazarına gidiyorsun bir araba beyeniyorsun, sahibi ile fiyatta anlaşıyorsunuz.
Ardindan arabayı satın almak için gerekli islemleri yapmak istiyorsunuz.
Ancak işlemler anca 60 gün sonra yapilabiliniyor, yani resmi olarak araba 60 gün sonra senin olabilir
Araba sahibine abi diyorsun, al parasını simdi verim 60 gün sonra arabayı üzerime alirim, benim olur
Araba sahibi sana arabayi veriyor, benzinini yagını yogurdugun koyyor al kardesim diye teslim ediyor.
Anlaştıgınız parayıda senden alıyor . Amma daha 60 gün gelmeden seni buluyor, ve diyor
yaw arkadasim ben arabami satmaktan vaz gectim al paranı geri, bu gune kadar kullandigın icinde
odeme yapmana gerek yok. Al bana verdıgın parayı ver benim arabami diyor kisaca,
Sonuc olarakda, bu durum her ne kadar adama para vermis olsan dahi, resmi bir islem
olmadi yani araba senin uzerine kayitli olmadigi icin, bir hak idda edemiyorsun
ve arabayi adama geri verip, adama verdigin parayida geri aliyorsun.
Burada araba örnegi Domain içinde geçerlidir."
Not: Konu hakkında taraf değilim. Beni ilgilendirmez
kalın yazıdgım yeri bi oku
bide az önce yazdıgın yazı
Alıntı
Merhaba arkadaşlar uzunca bir vakit konuya cevap yazmadim, kimlerin ne yazdigini görmek için, sonucta herkez görsün ne oluyor ne bitiyor internet ortamında. simdi geledim iddalara :
çelişki 1