cemoka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dakikhost muydu neydi onlarda aynı cümleleri kullanarak bir açıklama yapmışlardı. Yoksa aynı kişiler mi bunlar? Cümleler bile aynı. Yazık olmuş.
Bir de utanmadan
"Problemden ötürü AKSunucu güvencesine dair oluşacak zedelenmeyi esefle kınıyoruz."
güvencelerine dair oluşacak zedelenmeyi kınıyormuş, yok teşekkür edecekti müşteri verilerimizi kaybettiniz diye.
başına gelmeyen anlamaz..
altintas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu yazıyı okudugumda üç soru oluştu kafamda
1. hdd problemının teklan ile ne alakası var (teklan bıldıgım kadarı ıle datacenter)
2. bu kadar sıteyı kaybetmemek uzere bır yatırımları neden yok? bu işler tedbırsız yedeksız yapılmaz. tedbır yalnızca yedekde değil, raidlenmiş diskleriniz olmasıda iyi bir tedbirdir.
"Problemden ötürü AKSunucu güvencesine dair oluşacak zedelenmeyi esefle kınıyoruz."
3. "esefle kınama" ifadesini kullanılması çok saçma olmuş, cümle düşmüş, anlamsız olmuş. verileri kaybeden kendılerı olduguna göre neyı esefle kınıyorlar kendilerinimi ?
1) teklan serveri barındıran ve sağlayan kurum hdd nin yanmasında birinin etkisi olması gerekiyor bu firma teklandır ancak ben hiç bir zaman bu firmaya kötü vb. gibi ithamlarda bulunmadım bulanamamda çünkü çok yardımlarını aldım
2) yedekler elbet vardı ancak uzun süreli yedeklerdir hdd yanması oldukça ters bir zamana denk gelmişti..
3) esefle kınamadan kasıt yapılan olayları soğuk kanlılıkla karşıladığımız belirtmek, yani müşterilerimizin herhangi bir panik ortamında kendilerini bulmasınlar diye onların kafalarını rahat tutmaktı oradaki amacımız.

diğer arkadaşlara geçmiş dilekleri için teşekkür ederim, umarım hiç kimsenin başına gelmez böyle bir olay..