Kimse simdiye kadar benim icin dolandirici demedi diyemezde cunku kimsenin ne hakkini yedim ne de hakkini gasp ettim. 1 kisi soyledi ve onun ile de gorustuk mexut un kardesi saniyormus beni mexutun kardesi olmadigimi anladi nitekim yalnis anlasilma duzeltildi.
@
zeynelkoc daha onceden sana da soyledim mexut a da soyledim bu satistan benim haberim olmadigi halde sirf zeynelin magduriyetini gidermek icin ben domaini zeynele veririm. Benim icin sorun degil. Domaini zaten kullanmiyorum. Zeynel istedigi zaman soyler bende transfer icin email adresini degisirim.
@
mexut yazik be abi. Cidden yazik. Bak hala abi diyorum. Niye yazik oldugunu soyleyeyim. Diyelim ki hersey senin dedigin gibi. Peki bu zeynele sattigin scripti sen mi yazdin ?
HAYIR. Peki domain senin mi ?
HAYIR Kanit icin asagida ki resme bakiniz ...
ve Diyelim ki yine mexut 'un dedigi gibi ... Peki Register bilgilerinde nasil oluyor da benim ismim yaziyor ? whois bilgileri degil register bilgilerinde. Yahoo kullananlar bilirler. Register kisminda domaini kaydederken yazilan ismi sonradan degistiremezsiniz. Hadi diyelim ki mexut 'un dedigi gibi hacklemis olayim. Peki register bilgisini nasil degistireyim ? Yahoo nun datalarina girip oradan mexut un kredi kartini sildim de kendi kredi karti bilgilerimi mi yazdim ?
HAYIR Bu da demek oluyor ki mexut yalan soyluyor.
Bakiniz soyledigim sey
Ben kimseyi karalam kampanyasi baslatmadim. Ben bu forum 'a girmiyorum. Bunu zeynel de biliyor herkes de biliyor. Sadece zeynel adres verdigin de girip okuyup cikiyorum.
sis.com.tr ve turkislem.com 'un sahiplerine sorabilirsiniz. Sunucum neden kapanmis. Ocak ayindan once sunucuma araci olan kisi mexut oldugu icin ben odememi mexuta mexut da okana yapmaktaydi. Sunucum kapandi. Nitekim bir sekilde sis.com.tr ( okan ) ile konustuk. ve Mexuta gonderdigim 200 YTL 'yi mexutun okana gondermedigini ogrendim. 200 YTL olarak bildigim sunucu ucretinin de 130 YTL oldugunu ogrendim. 1 gun sonrasinda mexut kendi emaili ile okana soyle bir email atmisti.
" Ben mesutun esiyim. Esim biraz rahatsiz o yuzden bu ay odemesinde sorun cikti. Onumuzde ki ay geri kalanini odeyecek. vs. vs. vs."
Desin ki serefim uzerine yemin ederim bu emaili esim atti bende ozur dileyeyim ...
Nitekim sonuc ile yukarida ki resimlerle de mexutun bu sozlerini curutmus bulunuyorum. Ne kimsenin emailini hackledim nede boyle birsey yaparim. Herkes bilir ki basimda ki bilisim sucu nedeni ile ben internetten bile uzak kalmaya calisiyorum. Dogru duzgun msn ye girmiyorum. Agrisiz basimi neden durduk yere agritayim. Ha bu domainin bulundugu mail de benim emailim. Mexut yok o benim emailim derse de email adresimin anlamini aciklasin
@
mexut sana diyecegim sey cok basit. SANA HAKKIMI HELAL ETMIYORUM. Sayemde cok ekmek yedin. Ogrendim ki cokda hakkimi yedin. Ben sana hakkimi helal etmiyorum.
Ben senin gibi kose bucak kacip baska isimlerle uye olupda bilmem neler yapmiyorum. Zeynel msn'm de ve online olup olmadigimi goruyor. Senin gibi bloke de etmiyorum. Kendisine de defalarca soyledim. ve yine soyluyorum. Ben domaini zeynele icimin rahatligi ile veririm. ama sana
HAKKIMI KESINLIKLE HELAL ETMIYORUM !!!
domain kilidi kaldirilmistir. email adresi olarak zeynel 'in emaili yazilmistir.
Kernel32