arkadaşlar, ben yazımda bu forumu zaten kastetmemiştim.öyle bir ibarem de yok zaten.hoşuma gitmeyen bir foruma mesaj yazmam.ve türkçe içerikli mesaj yazdığım ikinci forum burası(3 yılda).kastettiğim diğer forumlardı.yoksa buradaki repleri ben de seviyorum.önce cevap veriliyor sonra iş geyiğe döndürülüyor ve cidden kaliteli geyik çıkıyor.ben r10a sanırım iki hafta önce felan ilk girişimi yaptım ve abartısız söylüyorum gece saat 4'ten, saat 14'e kadar sadece adsense bölümündeki mesajları okudum.sonra da üye oldum ve elimden geldiğince, bildiklerimi ve öğrendiklerimi, yorumlarımı paylaşmaya çalışıyorum.

konuyu r10a açma nedenim de, forum sahibi çok üye olduğu içindir.

arkadaşın dediği gibi ben de kendi forumumda(phpbb) repe izin vermiyorum ve bazı üyeler sorun çıkarıyor neden mesajlarımızı siliyorsun diye ama sonra nedenini anlıyorlar ve destek vermeye başlıyorlar.

bu sebeple kampanyamı değiştiriyorum: kaliteli geyiğe evet, "saol, var ol" replerine hayır

veya geyiği abartmak istemiyorum ama replerin faydası nedir(sağ ol mesajlarının) belirten olursa cidden memnun olıcam.

paralı sürüm olayında, lisanslı kullananlara haksızlık yapmışım.onlardan özür dilerim.