arkadaşlar şuan kullandıgım hosttan memnun degilim.yeni bi host arıyorum.bikaç firmaya baktım ama uygun bişey bulamadım.şuan bikaç firmayla da görüşüyorum.buradaki arkadaşlardan da bilgi ve olursa da host almak isterim..şuan kebirhost.net ve okyanushosting.com u inceliyorum.aslında hostkolikden alacaktım ama şuanki sitemin taşınmasında sorun oluşuyor...bende başka biyer arıyorum.öncelikle yukarıdaki 2 firma hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yorumlarını sonra da satış yapan arkadaşların tekliflerini bekliyorum..şuanki sitem www.pasafilm.com ben bu siteyi yeni hosta taşıycam..

yıllık 70-80 ytl lik bi host gerekiyor...bu fiyata göre bi paketiniz varsa bekliyorum..

not : arkadaşlar ilk verdigim özelliklerde bir host buldum ama kendi sitem yerine arkadaşıma aldık onu.bana da cpanel li,yukarıdaki adresde bulunan sitemi taşıyabilecegim bi host gerekiyor..bide hostunuzun en azından ismini verirseniz iyi olur.almadan önce biraz araştırmak gerekiyor sonuçta degil mi
not 2 : yedegi taşıma olayı bilmedigimden degildir.şuan hosttan kaynaklanan bi sorundan dolayı sorun oluyor.plesk panele yüklemek için myadmin den alınması gerekiyormuş ama ben yedegi cpaneldeki backup dan alabiliyorum..bu yüzden cpanel olursa sevinirim