yaklaşık 15 dk önce sistemimden 2 adet domain sipariş edildi domainlerin ikiside hack içerikli domain ve hemen tc kimlik no yu sorguladım kişi 92 doğumlu daha sonra sistemi kapadım ve kişi beni ekledi . Dikkat edin arkadaşlar bu tip sahtekarlara göz yummayın. Şirketimizin bu tip sahtekarlar yüzüne milyarları gitti.
S!ny0R // Batıda Kaldı Umutlarım Yarında Kaldı Yarınlarım.....: katdes sistem kapalı diyo ben domain alcaktım :S - ALANADI TESCİL Bilişim Teknolojileri / Web Hosting - Domain - Kiralık Sunucu - Reseller: k.adınız nedir S!ny0R // Batıda Kaldı Umutlarım Yarında Kaldı Yarınlarım.....: karakartal S!ny0R // Batıda Kaldı Umutlarım Yarında Kaldı Yarınlarım.....: Sitemiz Kısa Süreliğine Kapalı Durumdadır. Lütfen acil işler için siparis@alanaditescil.net MSN Adresini ekleyiniz. S!ny0R // Batıda Kaldı Umutlarım Yarında Kaldı Yarınlarım.....: bak bu cıkıyo - ALANADI TESCİL Bilişim Teknolojileri / Web Hosting - Domain - Kiralık Sunucu - Reseller: kart kime ait - ALANADI TESCİL Bilişim Teknolojileri / Web Hosting - Domain - Kiralık Sunucu - Reseller: aldığınız kart S!ny0R // Batıda Kaldı Umutlarım Yarında Kaldı Yarınlarım.....: gokhan caglayan - ALANADI TESCİL Bilişim Teknolojileri / Web Hosting - Domain - Kiralık Sunucu - Reseller: sizin adınız ne S!ny0R // Batıda Kaldı Umutlarım Yarında Kaldı Yarınlarım.....: ben abisiyim oda yanımda - ALANADI TESCİL Bilişim Teknolojileri / Web Hosting - Domain - Kiralık Sunucu - Reseller: 92 doğumlulara bankalar ne zamandır kart veriyor ? S!ny0R // Batıda Kaldı Umutlarım Yarında Kaldı Yarınlarım.....: gercek kimlik vermiyor S!ny0R // Batıda Kaldı Umutlarım Yarında Kaldı Yarınlarım.....: istersenız camı kamerayı acıyım - ALANADI TESCİL Bilişim Teknolojileri / Web Hosting - Domain - Kiralık Sunucu - Reseller: tarayıcınız varmı S!ny0R // Batıda Kaldı Umutlarım Yarında Kaldı Yarınlarım.....: one :S S!ny0R // Batıda Kaldı Umutlarım Yarında Kaldı Yarınlarım.....: Sitemiz Kısa Süreliğine Kapalı Durumdadır. Lütfen acil işler için siparis@alanaditescil.net MSN Adresini ekleyiniz. bu ne ? - ALANADI TESCİL Bilişim Teknolojileri / Web Hosting - Domain - Kiralık Sunucu - Reseller: hangi banka kartı bu islem yaptığınız S!ny0R // Batıda Kaldı Umutlarım Yarında Kaldı Yarınlarım.....: kart visa - ALANADI TESCİL Bilişim Teknolojileri / Web Hosting - Domain - Kiralık Sunucu - Reseller: hangi banka S!ny0R // Batıda Kaldı Umutlarım Yarında Kaldı Yarınlarım.....: aman S!ny0R // Batıda Kaldı Umutlarım Yarında Kaldı Yarınlarım.....: master S!ny0R // Batıda Kaldı Umutlarım Yarında Kaldı Yarınlarım.....: akbank S!ny0R // Batıda Kaldı Umutlarım Yarında Kaldı Yarınlarım.....: mı ne olması gerek :S S!ny0R // Batıda Kaldı Umutlarım Yarında Kaldı Yarınlarım.....: ben bilmiyon S!ny0R // Batıda Kaldı Umutlarım Yarında Kaldı Yarınlarım.....: m S!ny0R // Batıda Kaldı Umutlarım Yarında Kaldı Yarınlarım.....: şimdi engel mi attınıs anlamadım gitti :S - ALANADI TESCİL Bilişim Teknolojileri / Web Hosting - Domain - Kiralık Sunucu - Reseller: ne demek bilmiyom beyfendi kartın üstünde yazar. S!ny0R // Batıda Kaldı Umutlarım Yarında Kaldı Yarınlarım.....: simdi ben engel ömi yedim - ALANADI TESCİL Bilişim Teknolojileri / Web Hosting - Domain - Kiralık Sunucu - Reseller: beyfendi soruma cevap verin engel falan yok - ALANADI TESCİL Bilişim Teknolojileri / Web Hosting - Domain - Kiralık Sunucu - Reseller: kart hangi bankadan alındı S!ny0R // Batıda Kaldı Umutlarım Yarında Kaldı Yarınlarım.....: ne yapcan kardes ben alıs veriş yağıyom sen parana bak :S - ALANADI TESCİL Bilişim Teknolojileri / Web Hosting - Domain - Kiralık Sunucu - Reseller: ne demek ne yapcan kardeşim kime ait kart sen naptığını sanıyon S!ny0R // Batıda Kaldı Umutlarım Yarında Kaldı Yarınlarım.....: kart benım deil kardesimin - ALANADI TESCİL Bilişim Teknolojileri / Web Hosting - Domain - Kiralık Sunucu - Reseller: e kardeşim bilgileri nerden girdin karttan girmedinmi ne yazıyo karttta S!ny0R // Batıda Kaldı Umutlarım Yarında Kaldı Yarınlarım.....: numara yazıyo ne yazcak - ALANADI TESCİL Bilişim Teknolojileri / Web Hosting - Domain - Kiralık Sunucu - Reseller: banka adı ne banka S!ny0R // Batıda Kaldı Umutlarım Yarında Kaldı Yarınlarım.....: ya ne yapcam ha kart baskasının ha senın kardes sen parana bak S!ny0R // Batıda Kaldı Umutlarım Yarında Kaldı Yarınlarım.....: engel atıyosan at S!ny0R // Batıda Kaldı Umutlarım Yarında Kaldı Yarınlarım.....: ben şimdi domain alcam - ALANADI TESCİL Bilişim Teknolojileri / Web Hosting - Domain - Kiralık Sunucu - Reseller: öylemi tamam kardeşim senin bilgilerini ip ni mail adresini herseyini veriyorum savcıya git baskasından al sahte kartla domaini. yakacam seni o zaman görürüz ne yapacanı S!ny0R // Batıda Kaldı Umutlarım Yarında Kaldı Yarınlarım.....: ben ni Kralı gelsin kocum S!ny0R // Batıda Kaldı Umutlarım Yarında Kaldı Yarınlarım.....: ben nerden alıyorum