ben 3 gün sonra para iadesi istedim ondan sonra kapattım ve kullanmadım 10 gün geçmedi alalı tam 7 gün oldu
Alıntı
2.) Sana geri ödeme konusunda garanti CPU kullanım konusunda verildi. Arkadaş kasıtlı şekilde programlar yükleyerek server ı kastırmaya basladı sırf geri iade için.
Ben bikere dedim CPU konusunda sıkıntı yaşarmıyım diye sende yazmışsın garanti CPU kullanım konusunda verildi beni engellemek için 3 günde 5 kere reset attın sırf param sende kalsın diye reset atıyordun hergün bende 3 günden sonra para iadesi istedim bi kere sen amatörsün
kendi sitenden alıyorum alıntıyı
Alıntı
Kullanici ödeme yaptigi tarihten baslayarak 15 gün içerisinde hizmetin durdurulmasini ve hizmet bedelinin iadesini talep edebilir. Hizmet bedeli iadesinde yasal vergi oranlari söz konusu tutardan düsülür.
Alıntı
Ben sana Taahüt ettiğim hizmeti verdikten sonra, senin hakkını helal edip etmemenin bizim açımızdan hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur bu konuda içimiz rahat.
bu maddede ve tüm sözleşmede VPS dedicated sunucu veya domain için para iadesi yapmayız ibaresi yok 1.amatörlüğün bu
2.si bana 20 gb hdd verecektin 10 gb'lık kurdum dedin yükseltecem dedin neden 8 gb diyince bana Virtuzzo işletim sistemi için alanını harcar dedin Virtuozzo işletim sistemini yeniden kurmaz işletim sistemini böler ve sistemde yukarda yazan nedir dikkatle bakın Toplam
Kapasite :7.81 GB kullanılan alan: 59 MB Boş alan:7.75 GB
3. olarak sürekli abartıyorsun sana 1 kere kuran ayetlerinin olduğu bir yazı gönderdim bunun için bile beni aşalıyorsun yani amele yerine koyuyorsun
daha fazla konuşmak istemiyorum paramı iade etmemesini benim dilenci olmadığımı paramda sunucumda senin olsun diye mail attım