luciusandre adlı üyeden alıntı:
müyapın sansürlerine hayır kampanyasını görünce benim de aklıma bu geldi.forumları gezmek artık işkence halini almaya başladı.bir başlığa 45 sayfa "abi süpersin çok saol" mesajının gönderilmesinden nefret ediyorum.forum sahibi arkadaşlardan buna dikkat etmelerini, siteye ilgiyi ve katılımı bu şekilde değil de, başka yöntemlerle, örneğin, mesaj sayısını değil de, açılan başlık sayısına göre üyeleri seviye vererek, sağlamalarını diliyorum.hatta "rep"i, başlıkla ve bölümle alakasız mesaj göndermeyi, teşekkürü, ıvır zıvırı, mesaj sayısını, tartı mıdır terazi midir neyse onu, bir de sanırım rep gücü müdür bir şey var, onları tamamen sistemlerinden kaldırmalarını umuyorum.
Arkadaş yıllardır burda olduğu için tabiyki böyle şeylerde sıkılmakta haklı. Belirli bir yerden sonra bazı şeyler bayıyor diycemde seni forumda ilk defa görüyorum. Bu kadar çabuk sıkılmayı nasıl beceriyorsun. Söylediğin uygulamaları kendi sitende yapman dileğiyle diyorum.

luciusandre adlı üyeden alıntı:
ayrıca vbullettin kullanan arkadaşlar, rica ediyorum farklı arayüzler, templateler kullanın.zaten sanmıyorum paralı sürüm kullanan olsun, bari bir de güzel template bulun da binlerce forum aynı yermiş gibi gözükmesin.

bir de ferrari istiyorum
R10 senin bildiğin forumlardan değil.