Ünlülere ulaşmanın illaki bir çok yolu vardır.Bunlardan birincisi resmi sitelerine girip iletişim bölümünden veya halka açık mail adreslerinden ulaşmak diyebiliriz.Fakat bu şekilde iletişim ya ilgilerini çekmiyor yada ilgilenmek istemiyorlar.
Bu konuya değinmemin sebebi webmasterların onlar hakkında siteler yapmalarıdır.Fakat bu siteleri yaparken onlarında yorumlarını ve görüşlerini almak hem webmasterlar açısından hemde onların açısından daha iyi olucaktır.Mesela ben bir ünlünün fan sitesini açtım ve o kişinin yorumlarını alıp, o kişinin isteği doğrultusunda değişiklikler yapmak istiyorum.Ama ne mail adresinden nede resmi sitesinin iletişim bölümünden o kişiye ulaşamıyorum.Aslında ulaşmak istedikten sonra bir çok yolu olması lazım.
Mesela lise hayatımdan bir anımı anlatıyım.Edebiyat öğretmenimiz bir arkadaşımıza dönem ödevi için Hakan Taşıyan'la röportaj yapmasını istemişti.Bizde Hakan Taşıyan'ın ikamet ettiği adresi bulmuştuk fakat kendisi o an evde yoktu.Sorduk soruşturduk ve boş zamanlarında bir kahvede oyun oynadığını söylediler

Gittik o kahveyi bulduk görüşmek istediğimizde bize cevabı: hemen gelin çocuklar yapalım röportaj tabi ya, sizi mi kırcam dedi

Biz başladık abuk subuk sorular sormaya.Kendisi tüm sorulara içtenlikle cevap verdi.Çayınıda içtik ve bizi çok güzel bir şekilde uğurladı.Çok iyi bir insandı ama herkes Hakan Taşıyan değil işte.Onu bulmak için çok uğraşmıştık ama buna değdi.
Sizlerin daha önce böyle çalışmaları oldumu ve ünlülere ulaşmak için ne gibi yolları seçebiliriz?