Bilmiyordum ya, din bilgim cok iyi degildir ama insallah diyorum. Cümlemize nasip etsin.
Ayrıca şunu söylemek istiyorum.. Dipnot:
Atılan sloganlardan biride "Tayyip oğlunu askere yolla"ydi.. İnsanlar sinirli ve kızgın.. Bu sorunun kökten halledilmesini istiyor!
Herşeyi birbiriyle karıştırmayı çok seviyoruz. Bu konunun sonu siyaset karıştığı için kilitlenecek bence..
Var mı iddiaya girmek isteyen?
Sanki hükümet şehit olan askerler için seviniyor, sanki onlar için hava hoş. Olur mu öyle şey. Allah aşkına... Tayyip oğlunu askere yollayınca şehitler mi geri mi gelecek? Yada oraya girdiğimizde sorun kökten mi çözülecek. Radyolar, televizyonlar bas bas bağırıyorlar. Gün birlik günüdür diye.. Umarım ülkemiz bu olayların üstesinden de gelir ve pkk'yı bir şekilde ülkemizden defederler..
Ben 86 doğumluyum, belkide r10da bulunanların arasındabir sürü 85-86-87 doğumlular var. Belki okul yerine askere gitmiş olsaydım bende orada olacaktım... Allah ailelerine sabır versin. Gerçekten çok büyük bir imtihan.
inşallah haksız çıkarım ve bu konuya siyaset bulaşmaz, böyle üzüntülü bir dönemde, bu üzüntülü olaylardan kendine kar sağlamaya çalışanlar çıkmaz...