Bilmiyordum ya, din bilgim cok iyi degildir ama insallah diyorum. Cümlemize nasip etsin.
Ayrıca şunu söylemek istiyorum.. Dipnot:
Atılan sloganlardan biride "Tayyip oğlunu askere yolla"ydi.. İnsanlar sinirli ve kızgın.. Bu sorunun kökten halledilmesini istiyor!
Bilmediğinizi tahmin ettim hocam,o sebeple bir dipnot olarak belirtmek istedim. Bilmemek ayıp değil sonuçta. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
"Tayyip oğlunu askere yolla" sözü de, yukarıda cevap yazdığım söz kadar tehlikeli bir söz. Neden? Çünkü bir siyasetçinin, daha da ötesi bir başbakanın, ki o başbakan şu anda (beğenilse de beğenilmese de) Türkiye Cumhuriyeti'nin başbakanı, ailesini işin içine karıştırmak demektir ki bu da çok ama çok çirkin! Kimsenin ailesi üzerinden siyaset yapılmamalı, çok yanlış birşey bu. Kaldı ki, Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan,
askeri hastaneden
askerlik yapamaz raporu almıştır. Bu raporu, onlarca uzman doktordan oluşan bir heyet vermektedir. Bilal Erdoğan'ın (yanlış hatırlamıyorsam) kronik bir böbrek rahatsızlığı vardı ve bu sebeple de askeri hastanedeki uzman doktorlar tarafından böyle bir rapor verildi.
Komşumuz Ahmet, işyerindeki çalışanımız Mehmet, halı sahadaki takım arkadaşımız Kemal, tribünde yanımızda oturan takımdaşımız Mustafa, "askerlik yapamaz" diye rapor alınca sorun yok, ama Bilal Erdoğan böyle bir rapor alınca sorun var. Peki sormazlar mı, "be kardeşim bu iki yüzlülük niye?" diye?