kædævræ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence de yaptığı sahtekarlıkların ve ben müşterisi değilim ama bana ve müşterilerine ettiği hakaretlerin cezasını böyle çekmeli şimdi kesin bu yazılanları kb.com.tr ada kbozkan yada bütün kb.ler okuyorlardır ne düşünüyorlardır
herhalde bu mesajımdan sonra üye olup mesaj yazmaya başladı keşke yazmasaydım galiba psikolojik tacizde bulundun.

hostpolice adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kædævræ - Turkchat- Sizin palavralarinizla dönmez yada durmaz bu tekerlek. Firma son suraat hizmet vermeye devam etmektedir onca kullanicidan sadece vivalaozgur karalama yapmistir. Firma olarak yazilan karalayici mesajlari kiniyoruz. Herkese Bisilisim Sektorunde iyi calismalar
bir firma olarak insanlara nasıl hitap edileceğini öğrenmelisin ""dönmez yada durmaz bu tekerlek""" firma bilginiz iş ahlakınız olsa bu şekilde kamyon arkası yazılar gibi mesajlar yollayıp kendinizi küçültmezsiniz aşağıda snackers kullanıcı adlı arkadaşımızı örnek almanı öneririm

snackers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiçbir alıp veremediğimiz yok,
Sadece gerçekleri bilmek herkesin hakkı,
kimsenin ekmeğiyle oynamak bizim hakkımız değil, fakat insanları kandırıp yanlış bilgi vermekte sizin hakkınız değil.
Konuyu diğer arkadaşlar yorumlasınlar...
Saygılar.
bir diğer konu r10.net sanal bir topluluk gerçel bir toplulukda birey kovulmuş ise o topluluğa dönmez eğer döner ise kendi saygınlığını bir ölçü daha düşürmüş olur tıpkı sizin yaptığınız gibi sanal toplumdar da da bu böyledir siz kb.com.tr ve kbozkan kullanıcı adları ile r10.net den kovuldunuz ve hala yüzsüzlük yapıp geliyorsunuz.

vivalaozgur uğraşma artık bu adamlar ile bırak gitsin alan adı maskeleri düştü.