Arkadaşlar şu rapid upload olayına ağırlık vermek istiyorum sanırım bu şekilde kullanan arkadaşlarımız vardır forumda çok şuanki ev bağlantım 4096 ama evden upload olayı çok yavaş olmakta amacım sürekli rapid upload yapmak bir nevi bu sekilde reklam diyelim...

Öğrenmek istediğim bazı şeyler var sizlerlerden paylaşırsanız ve fikir verirseniz sevinirim, sanırım windows sunucu aldığımda evedeki makinam gibi gerekli programları falan kurup istediğim gibi uzak masaüstü gibi kullanabilirim ama şu varki ben evde şuan coreduo 6600 2gb ram bir makina kullanmaktayım rapidden indirdiğim rarlı dosyaları açmakta sıkıntı yok ama örneğin 1gb lık bir dosya rar'ladığımda 100 lük partlar olarak, makinam yinede kasılıyor.

Ben uzun zamandır usenet kullanmaktayım örneğin alacağım sunucumda da aynı şekilde usenet ile indirip yukarda dediğim gibi 100 lük şekilde rar'layıp sonrasına rapide upload yapabilirmiyim usenet programını falan kullanmamda sorun oluşurmu

evdeki makinam kasıldığına göre sunucu kimbilir nasıl kasılır bu sorun oluştururmu ve tabiiki bu işlerin yapılacağı bir sunucuda sanırım site barındırılmaz değilmi tecrübelerinizi göre, aslında linux isterim ama bu işler için windows uzak masaüstü çok daha kullnışlı olur tahminimce

böyle bir düşüncem için büyük ihtimal vps olması tercihim fiyat aralığı nedeni 60 ile 75 ytl arası 512 ram vpsler var yeterli gelirmi yada sizce alacağım sunucu konfigrasyonu nasıl olmalıdır bu işler için ve yukarda bahsettiğim usenet sistemini kullanmamda bir sakınca doğarmı...

Bir şekilde yönlendirirseniz çok memnun olurum...