İlk önce tüm r10.net üyelerine Hayırlı Geceler diliyorum.
İzin verirseniz birkaç şey söylemek istiyorum ;
Sayın kb.com.tr ;
Aslında yazmayacaktım ama kendinizi savunma şeklinizi görünce yazmak istedim.
1.) Lisans olayında size yönelttiğim 5 soruya cevap vermediniz, önce onlara cevap verir misiniz .
2.) Sürekli Dolandırıcılıktan bahsediliyor konuda ve sizde eğer Dolandırıldıysanız Tüketici Haklarına verin demişsiniz. Yaptığınız işin kapsamı nereye gidecektir bilemem. Okuduğum kadarı ile ağır suçlamalar söz konusu firmanıza. Size yöneltilen soruları kanıtlayarak yanıtlamayı deneseniz bence daha açıklayıcı olacaktır. Çünkü size sorular kanıtlanarak soruluyor.
3.) İnternet Dolandırıcılığı söz konusu ise ki size bunu yaptınız demiyorum , TCK ' da çok ağır cezalara sahiptir. Hukuk dersi vermek gibi bir amacımda yok ama Hükmü çok ağırdır.
4.) Konu Başlığı : kb.com.tr beni de dolandırdı olup siz böyle bişeyin olmadığını hala kanıtlayamamışsınız. Muhattap olmuyorum, r10.nette bu gibi tartışmalara girmeyeceğim de demiyorsunuz. Destek cevapları veriyorsunuz ama kanıtlayamıyorsunuz.

Amacım bir firmayı karalamak değildir. Bende ilk etapta mağdur olan sonra mağduriyeti giderilmiş biriyim. Unutulmamalı : Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nde Hukuk Kurallarının Yaptırım gücü söz konusudur.

Saygılarımla