snackers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Duygularımız ile ticaretin birbirinden ayrı olduğunu mutlaka sizde biliyorsunuz, dikkat edin biz düşeni tekmelemiyoruz,

Onlar Ltd. Şti olduğunu yazmışlar biz aksini ispat etmeye çalışıyoruz.Ayrıca tüm mesajlarımızda niyetimiz açıkca belli edilmiştir.

Ticarete duyguların karışmaması gerekir.

Saygılarımızla
Ticaret ahlakını ticaretin duyguların hakim olmadığı bir alanda yapılacğını çok çok iyi biliyorum. Şu aşağıdaki gülücükler bana sizi tanımlamaya yeter. Eğer ticari ahlak buysa olmaz olsun böyle ticaret diyorum içimden inanın. Ben ticaretimi ofisimde müşterimle yada telefonumda yaparım benim bakın speedlayer adında değil şahsım adına konuşuyorum burdaki amacım duygularımı görüşlerimi paylaşmak bir aratın ne mesajalr göndermişim ne kadar bu forumda bir ticareti işlevim var bir araştırın ben bu forumda bu sektörün +/- veya sorunlarını tartışmak için geldim. Onun için Sayın İxir telekom (diyorum çünkü biz diyorsunuz) insanlarla alay etmek kb yada başka bir firma karalanıyor bizde arkasında boy boy gülücükler atıyoruz size hiç yakışmamış...
Olayın özü budur niyetim oyum buyum şuyum v.s. biz lütfen sayın ixir telekom geçelim bunları. Ayrıca kb den veya başka bir firmadan hizmet almak isteyen paranın değerini biliyorsa ise sorgular kimdir nedir araştırır sonra alır ama ne alıcı paranın değerini biliyor önce sigara parası diyerek başlıyor sonra sudan ucuz oluyor sonra v.s. yapmayın lütfen diyorum bu kadar gülücükler bence fazla ...

snackers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kar Bilişim Eylül ayından itibaren Ripe NCC Member olmuştur , IP adreslerinin anonsu bizim tarafımızdan yapılmaktadır.

Bu adamlar birde utanmadan Telekom ile BGP konuştuğunu iddia ediyor )))
Hadi diyelim Ripe'ye 2325 € verdin, Dynamic routing yapabilecek kapasiten nedir?

Adamların IP adresi *****'e ait, onlarında DGN' ye ait, yalanında bu kadarı pes doğrusu valla, şaşırdım kaldım.