Son Önemli NOT :
Diyarbakır'da BİSMİL vergi dairesi yoktur, kanıt isteyenler;
VERGİ LEVHASI adresinden İL olarak DİYARBAKIR seçip o ildeki vergi dairelerini görebilirsiniz.
3 Adet Vergi dairesi var.BİSMİL yok.
Herkese geçmiş olsun.
Firma olduğumuzdan suphesi olan varsa buyrun gelsin acık adres sayfamizda var. Söz konusu dolandırıcılıksa memlekette hak var hukuk var mahkeme var avukat var. Bilişim Alanında 4 Yildir hizmet yapmaktayiz. Bismil ilcesinde bulunan resmi kurumlarin bir cok ihalesine katilimlarimiz vardir. Terra Dış Ticaret Güneydoğu bayiliği ve daha nice bayiliklerimiz vardir. Biz bu ise baslamadan önce r10'daki firmalara danismadik. 1000'lerce ucretsiz domain dağıttık hepside sahsi kredi kartlarimizla alındı. Bizi en iyi taniyan Atilla YASAR'dır Aylık sunucu ödemeleri sadece atilla yasara 2.500 YTL civarindadir. Sayfa acik ve whois bilgileri kisi adina kayitli ama atilan iftira hazmedilemez. Index of /
Hic bir firma GSM destek vermez bu arkadasimin sayfasinin butun sorunlarini ben hallettim sildigi db yi kendi elimle tekrar yukledim ve sayfasindaki butun hatalarini duzelttim. iyliğim karşılığında cok güzel bir karşılık aldım.
T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı en son ne zaman db sini güncellemiş?
Evden yonetilen bir firma değiliz biz bu işi forumlardanda öğrenmedik anlimiz aciktir her konuda. Dolandırdığımız bir musteri varsa resmi yollara bas vursun kimsenin hakki gecmemistir cok sukur üzerimize. Hakkımızda kim ne düsünür ve kim ne yazarsa Allah 10 mislini versin.
Bu arad HostBank gibi Özkan ATA yok diyenlere kimlik fotokopimi yolllayabilirim.
kædævræ -
Turkchat- Sizin palavralarinizla dönmez yada durmaz bu tekerlek. Firma son suraat hizmet vermeye devam etmektedir onca kullanicidan sadece vivalaozgur karalama yapmistir. Firma olarak yazilan karalayici mesajlari kiniyoruz. Herkese Bisilisim Sektorunde iyi calismalar
HERKES HAK ETTİĞİNİ YAŞAR................... Saygılarımla ÖZKAN ATA