onlinenic.com dan domain bayiliği tam olarak nasıl alınıyor ve nasıl aktive ediliyor Allah İçin Bilen Varmı ?
https://www.onlinenic.com/signup/sign1.php
adresine girip formu dolduruyorsun sana bir kullanıcı kodu veriliyor bu kod ile hesabına girdiğin zaman hesabın aktif olmadığı için en başta senden kredi kartı bilgilerini isteyecek o formu doldurduğunda kredi kartı bilgilerinin olduğu bir form halinde sana gelecek yazıcıdan çıktısını alıp gerekli yerleri doldurduktan sonra kredi kartının önlü arkalı ve renkli fotokopisi ile onlinenice fax ile yada mail ile yollaycaksın
mail adresi ve fax indirdiğin formda yazıyor olması lazım eğer 24 saatten fazla sürerse onaylanması online destek bölümünden birileriyle görüşmen lazım
benimki biraz gecikmişte ben orda bikaç kişiyle görüştüm son çare olarak bölüm şeflerine formu ve kredi kartı fotokopisini yolladım ve hesabım aktifleşti bu tarz sorunlar yaşayanlar için bölüm şeflerinin maili
rex@onlinenic.com
ayrıca awbs ile onlinenic kullanımında ben herhangi bir sorun yaşamadım kendi reseller hesabımdaki domainleri awbs sistemindeki kullanıcı hesaplarına aktardım rahatça kullanılabiliyor