yazmıyayım dedim ama dayanamadım artık

vakti zamanında forum sitem için Linux hosting almıştım bunlardan. Konuyu başlatan arkadaşında dediği şekilde bakkal dükkanı gibi site gündüz açık akşam kapalı. Daha önce bi windows hosting almıştım. onda da sorunlar oluyodu ancak çok fazla sorunum yoktu.

Forum sitem ise abartısız günde 3-4 defa kesinlikle kapanıyodu ve açılması bazen saatler alıyodu. Msn den yazdığımda yok yedek alınıyo yok yazılım yükleniyo yok bilmem ne gibi bahaneleri vardı. sonunda dayanamadım ayrıldım serverlarından. bir ayı bile doldurmadan hemde.

Neyse ayrıldıktan sonra fazla muhatab olmadım. Forumumu taşımıştım çünkü. Ama windows serverlarında daha bi sitem duruyordu. Şuanda dewam etmekte. Yine bunun kapalı kaldığı zamanda kim olduğunu bilmediğim ama akının kullandığı msn adresinden yazdım. Noluyo sizin Bu serverınıza !!! diye. Sonra yok efendim sen ünlem işareti kullanmazsında yok satış sözleşmemizde rencide edici laf kullananlarla iş yapılamaz gibisinden laflar söyledi. Bende ne rencide laf ettiğimi sordum. !!! buymuş rencide edici laf.

Server gelince yedeğimi vereceğini ve taşınmamı istedi. bende taşınmak istemediğimi söyledim. Sonra hala rencide edici laf filan diye bişilerdn bahsetti. Baktı bana laf yetiştiremicek dediği şey aynen şu:

Tamam siteniz işlemciyi yoruyor !

O güne kadar yormayan günlük maximum 30 tekil hit yapan sitem o gün işlemciyi yoruyor oldu. bende böyle bişey yapmaları durumunda konuşma metinlerini olduğu gibi r10.net e taşıyacağımı, yorumuda kullanıcılara bırakacığımı söyledim.

Bana beni r10.net ilemi tehdit ediyosun filan dedi. Eğer öyle bişey yaparsan bütün domainlerini unut dedi. Hak.. ile başlayan islami forum sitemin domainini ve kendi serverlarında barınan domainimi unutmamı söyledi. Bende forum sitemin kendi serverlarında bile barınmadığını bu konu ile ilgisinin dahi bulunmadığını ne hakla ona el koyabileceğini filan söyledim. Suçum size güvenip iş yapmakmı dedim. Sonra cuma namazı ezanı okunmaya başladı. mecburen çıktım gittim. namazı bunlar için kaçırcak halim yoktu ya.

Geldiğimde akın msn den ileti göndermiş. geldiğinde yaz filan diye. ben akınla konuşuyorum filan sanmıştım ama başka biriymiş. öyle dedi. Sonra akınla sorunu hallettik. o kişi adına özür diledi akın. onun ağzına ...ım filan dedi. Bende senin elemanın hangi hakla böyle konuşabiliyor dedim.

Daha fazla uzatmadım ve konuyu hiçbi yere taşımadım. ilk defa burada paylaştım. Ki bu olay haziran ayında olmuştu sanırım. İnkar edecek olurlarsa MSN logları halen duruyo. Ki azcık delikanlılık varsa inkar edemezler.

Kısacası bende bu firma ile iş yapmayın derim. Gerek hizmet gerekse müşteri memnuniyeti sıfırın altında bi değerde.

NOT: Akının yaşını soran arkadaşa cevap: 22