zeynelkoc: sana domaini transfer edecek olan kişi ben değilim Kernel32'dir. Ona olan güvenimi domainlerimin mailini hackleyerek göstermiştir. Şimdi bu yazdıklarıma yanıt olarak alakam yok diyecektir. zeynelkoc daha once bana ait oldugunu bildigin bir domain neden Kernel32 üzerinde düşündünmü hiç ?
who.is/adbout.com defalarca bana sana trasnfer edecegini soylemesin ragmen transfer başvurunu onaylamamıştır. Kernel32 ile uzun süredir bir ilişkimiz yoktur. Kendisi bana karşı her forumda karalama kampanyası yürütmektedir. Kernel32 Adbout.com'un satılması ile bilgim yok diyecektir.
Bu mesajıda zaten ben yazmışımdır Zeynelkoc script ve domainin kernel32'dedir ondan alabilirsin.
Nightmare : Sana paranı ödemeyecegimi hiç bir zaman soylemedim. Durumumun sıkışık oldugunu soyledim. Forumları sadece okuyorum hakkımda salak saçma ithamlarda bulundun. *********** dedin agzımdan bi kere duydunmu paranı ödemeycegim dedigimi. Ama bu yaptıklarından sonra paranı genede ödeyecegim. ***** sitelerden adsense icin yaptıgın 20 günlük reklam sonucu zaten adsenseden banlanmıştım. Buna ragman genede paranı odeyecegim dedim her defasında.
Kimseyi dolandırmadım. Dolandırmam. Herkez benden kötülükmü görmüş bu forumda kimseyemi iyiligim dokunmamış *********** gibi itham edilmişim. Nerede sözde arkadaşlarım ?
Kernel32 : Sana diyecek söz bulamıyorum.
Son mesajımdır forumlarda bundan sonra adımı görmeyeceksiniz.
mexut