Sistemler ileride farklı masa modelleri ile satışa çıkacak ama 1-2 ayı var. Buradaki masada deneme modeli bir model esasında. daha 2 gün oldu masası üretileli. Şuanda ikinci masa modeli üzerinde çalışıyoruz.
Birde bu sistemler netcafelerle birlikte otel lobileri bekleme salonları dinlenme tesisleri cafeteryalar vb topluma açık alanlar ile birlikte dernek, lokal, kantin gibi alanlar içinde kullanışlı. Mevcut personele le, ayrıca birde bilgisayarla ilgilenecek kişiye gereksinim duymadan bu bilgisayarları işletebilirsiniz. Ön yüzüne cam takıldığında temizliğide kolaylaşıyor

Firmam adına satışa başlamadan önce elimdeki pcleri bu şekilde satışlarla değerlendirmeyi düşünüyorum. ilerde sıfır sıstem almak varken avantajı ne derseniz sfır sistemler 1 800 den başlayacak. ve aktif pazarlaması en erken 30 gün sonraya düşünülüyor. (tabiki sıfır donanımla isteyene şu aşamada da satış yapabilirim.) Programın yeni sürümünün tamamlanması bekleniyor bu sürümde türkçe dil olmadığından. Hoş sistemin dili müşteri için şu aşamada sorun teşkil etmiyor. Sadece kalan bakiyenin daha sonra kullanımına imkan veren üyelik sistemini özelliklerden kapatmalısınız o kadar. Zira bu bölüm almanca hali ile kafa karıştırabilir. Bu özellği mpanelinden kapalı olarak kullandım şimdiye kadar ve sorun yaşamadım.