
ÜZERİMİZDE OYUNLAR OYNAYAN ÜLKELER DEVAMLI BİR HARİTA ÇIKARIYORLAR ORTAYA TÜRKİYE'Yİ BÖLÜNMÜŞ OLARAK GÖSTEREREK.
ARTIK BİZDE HARİTAMIZI ORTAYA ÇIKARIYORUZ.
1-Kıbrıs'ın tamamını alıp Kıbrıs sorununu bitiriyoruz. Atatürk'ün vasiyetini yerine getiriyoruz.
2-Ermenistan'ı komple ele geçirip Ermeni sorununu ortadan kaldırıyoruz. Kardeş Azerbaycan'ın intikamını alıp, işgal altındaki Karabağ'ı kurtarıyoruz. Azerbaycanla komşu oluyoruz.
3-Misak-ı Milli sınırları içinde olan Musul ve Kerkük'ü alıyoruz. Atatürk'ün vasiyetini yerine getiriyoruz.
4-Elimizden katakulli ile alınan Girit ve 12 adayı geri alıyoruz.
5-Can ciğer dostumuz ve kardeşimiz (!) Yunanistan ile Ege adalarını kardeşçe paylaşıyoruz. Artık öyle kıyılarımızdan 500m ileride Yunan adası filan kalmıyor.
6-Nasıl Yunanistan Patrikhane'ye bağımsızlık istiyorsa, biz de Atatürk'ün doğduğu kent Selanik'i ve dolayısıyla Batı Trakya'yı alıyoruz ve Türkler'e yapılan zulmü bitiriyoruz.
7-Her fırsatta Hatayı almak isteyen Suriye'ye dersini vererek bize ait olan yerlere el koyuyoruz.
Not: Türkiye haritasının rengi adını Türkler'den alan Turkuaz rengidir. Bu milli renk aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı muhafız alayının üniforma rengidir.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !