AdsenseKolik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başbakan hala Bush a söyleyeceğim diyor anlamadım ki ne biçim bir ülkeyiz.Bu ne kadar sabır.
Nerede diyor ya? 1 saat önceki açıklamasını canlı yayında dinledim, haber sitelerine girin bakın, hiç de öyle birşey söylemedi, hatta tam tersini söyledi. Olayı siyasete çekmeye çalışmayın!!!

Ekleme: Başbakanın açıklamasından bir pasaj:
[quoten Erdoğan, sınır ötesi operasyona ilişkin de şöyle konuştu: ''Sınır ötesi operasyonla ilgili atılmış olan adım, bir yasal süreç ki sağolsun meclisimiz bize bu yetkiyi vermiştir. Bu yetkinin çerçevesi içerisinde de yapılması gereken neyse bunların hepsi de yapılacaktır. Bunun için de 'acaba şurası ne der, burası ne der' diye bir düşüncemiz yok. Tekrar başımız sağolsun diyorum. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerken, yakınlarına ve milletimize sabırlar diliyorum.''[/quote]

Özellikle rica ediyorum arkadaşlar;

Aramızda hiç kimse terörle mücadele uzmanı değil. "Şöyle yapalım, böyle yapalım, uçalım, kaçalım vs". görüşleri ortamı alevlendirmekten öteye gitmiyor. Zaten satılmış medyamız sağolsun, önüne geleni "terörle mücadele uzmanı" etiketini yapıştırarak ekrana çıkartıyor, ortamı hepten geriyor. Gerçek uzmanlar kadar bilgisi olmayan bizler bari sağduyulu olalım da zaten sözün bittiği noktada olan ortam daha da gerilmesin... Gün, birlik olma günüdür!