vodafone'un
kurumsal sms çözüm ortağı olan
poly-sms ten satın almış olduğum 10k sms i satmaya karar verdim.
smslerin bir çok kullanım alanı var. aşağıda sıralıyorum,
1- mesajları internet üzerinden, web sitesinizden yollayıp, yollatabilirsiniz.
2- Aynı mesajı N kişiye yollayabilirsiniz
3- N mesajı N kişiye yollayabilirsiniz
4- İletim raporlarına bakabilirsiniz
5- mesajı gönderen kısmında isterseniz yazı isterseniz numara yazabilirsiniz. yani eğer isterseniz istediğiniz numaradan istediğiniz numaraya mesaj atabilirsiniz. ( benim en sevdiğim kısım)
6- Eğer isterseniz tek seferde 50.000 sms atama kapasitesine sahip olabilirsiniz.
7- SMS i belirttiğiniz tarihte iletilmesini sağlayabilirsiniz
8- sms gönderimlerinde başarısız ve süre aşımı olan sms miktarları gönderim tarihinden 4 gün sonra kullanıcı hesabına iade edilir. ( yani iletilmeyen smsler hesabınıza geri yüklenir)
Ayrıca Türkiye'nin en güvenilir firmalarından vodafone'nin arkanızda olduğunu ve servis sağlayacısının vodafone olduğunu unutmayınız.
bi kaç extra bilgi isteyen arkadaşlar
POLYSMS >> ULAŞMANIN KESİN YOLU | Vodafone Kurumsal Çözüm Ortağı | Kurumsal Sms,Toplu Sms,Hızlı Sms,Sms Gönder,Xml Sms,Sms Gateway,Short Message,SMPP,Sms Yolla dan bilgi edinebilirler. tabiki ayrıca sorusu olanlar banada sorabilir.
İnternet üzerinden bedava sms sitesi açmak isteyenler için ideal kaçırılmayacak birbaşlangıç fırsatı. güzel bir sistem ile ciddi kazançlar elde edebilirsiniz. Google Adsense sms reklamlarına çok iyi para veriyor. sistemi nasıl kullanacağınız hakkında ayrıntılı bilgi ekte yer alıyor.
aynı zamanda
RapidShare: 1-Click Webhosting den de bakabilirsiniz.
Aklınıza takılan her türlü sorabilirsiniz. SMSleri satan alan kişi poly-sms çalışanı kezban hanımla birebir irtibat kurabilecek, her türlü yardımı alabilecek. Direk cep telefonu numarasından ulaşabileceksiniz.
SMSler açık arttırma usulü ile satılacaktır.
Açık arttırma başlangıç fiyatı: 300 YTL
Min. arttırma: 10 YTL
Hemen al: 550 YTL