TurkPhp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynen wooowwww. ve ÇOK KOMİĞİMDİR. Bunu her zaman yapmam ama çok nadir komik olurum. Bu forum başlığında bunu hiç yapmadım. Bunu yapan var ve seni adamdan sayıpta cevap yazanlara karşı alaycı tavır sergileyeceksen eywallah.
yazdikalrin atmasyon. ne altyapidan dan bahsettigin seyler gercekci nede konu hakkindaki cok bilmisligin faydali.

kendi sartlarin ile baskalarinin sartlarini ayni sanman cok büyük bir yanilgidir. herkesi kendin gibi sanirsan yanilma payin büyük olur.

ben simdi murat 124 ile ilgili yazarken sen eger mercedes s klasse kullaniyorsan , kendi mercedesine göre benim murat 124 üm icin ayni yorumda ayni tavsiyede bulunamazsin.

oysa ikisi de araba ama sistemelri tamamen farkli.

birgün senin sartlarinda birinin olduguna tam emin olursan eger cevap yazki faydasi olsun.yoksa bile bile faydali olmayacak bir mesaj ile sadece post kasarsin. yukarsa oldugu gibi. vaktin bol olabilir,isin gücün var midir bilmiyorum,... kisitli zamanlar ile yazilan ciddi bir konuya ya vakit bollugundan eger öylesine cevaplar yazdi isen bunu ayrica nefretle de kiniyorum. her saniyesi degerli kisiler olabilir hayatta. burdada kendin ile kiyaslama kismeyi. cok kaliteli bir kisi olabilirsin ama faydali degilsin.
faydali.

adamdan falan da sayma beni ne olur, kalsin. sen saysan süphelenirim ben kendimden. senin saydigin mefhum her ne ise uzak dursun benden. beni ne birsey say, ne cevap ver, beni konum ile ve ihtiyacim olan gereclerimle , istedigim yardim ile basbasa birak. kendi isine bak.

o öyle degil. burasi da orasi degil.

NOT: diger ciddi webmaster arkadaslarimdan böyle bir konu icine gridigim icin özür dilerim.bu son mesajimdir zaten bu konuda.