geri ödeme yapıldı diye bir konu kilitlenmemeli, sonuçta bir hizmeti, bir lisansı satarken alıcıya olmayan terimlerle yalan ibareler söylenmiş. Gold kavramı vbulletin üreticisinde yok, lisansların ipye göre atandığı ile ilgili bir kavram yok. Ama bu kavram satıcı tarafından oluşturulmuş. Sayın KB Türkiye'de bilmem kaçıncı firmasınız hostbulda öyle gözüküyor 250 YTL' dokunmaz ilgili konu açıldığı an konuyu açan mağdur olan kişiye direkt geri ödeme yapsanız açılan konu 8. sayfaya kadar gelmez, millet yorum yapmaz ve insanların kb hakkında zihniyeti bukadar ileri - duruma düşmez idi.
İlla mağdur olan kişiler belli başlı büyük webmaster forumlarına konu açmadan firma ile kişi arasında problem çözümlenmiyor.
Mağdur olan kişi konu açacak, mağdur olan kişiler tarafından haklı görülürse kişiler haklıdan yana yorumlar yazacak, sonra ilgili firma sahibi yada kişi gelicek açıklama yapmaya çalışacak. Daha sonra konu okuyan sayısı, yazan sayısı ve cevap sayısı artacak. En son firma yada kişi yeter artık google indexlicek, millet adımızı kötü anacak, bizimle iş yapmayacaklar diyecek ve en sonunda geri ödeme yapmaya karar verecek.
.....
Ben her zaman haklıdan yana yorum yaparım bunu kimse UNUTMASIN!!!
Herneyse......
'Az müşteri, az dert = Kaliteli hizmet ve müşteri anlayışı.' bu çerçevede giderse kimsenin hakkında konular açılmaz. Ama müşteri sayısı devamlı artıyor ise müşteri ile ilgilenmek için çalışan sayısı fazla tutulmalı ve profesyonel olunmalı...
Son olarakta geri ödeme yapıldı, mağduriyet ortadan kaldırılmıştır ve konu kilitlenebilir ibaresini geri ödemeyi alan konuyu açan her kişi belirtiyor ya arda kalan sorular ve karşı tarafın yanıtlamadığı sorular ne olacak?
Kaptan'ın ilettiği ve yanıtı alamadığı sorular:
-----------------------------------------------------------
Sayın kb.com.tr ;
1.) Jelsoft ' un 160 Dolara sattığı ürünü Siz KDV ile sattınız ve benden %18KDV için par aaldınız. Yapılan yorumlarda tüm arkadaşlar KDV olmadığını söylüyorlar. Siz hala kendinizi savunuyorsunuz ...
2.) GOLD Lisans dediniz, ticket görüntülerinde mevcut zaten. GOLD Lisans diye birşeyin olmadığını tüm arkadaşlar söylüyorlar. Bunu da inkar edip, göz ardı etmeyiniz...
3.) vB Lisansı İP ' ye sabitleniyor dediniz ki ticket görüntülerinde buda mevcut. Lisansın IP ' ye sabitlenmediği çok açık. Tüm arkadaşlar Lisansın IP Kayıt edilmediğini biliyorlar ve söylüyorlar...
4.) Ben size yaptığım 250 YTL havalenin 10 YTL sini limanforum.com alan adı için ayın 16.10.07 tarihinde yaptım. 17.10.07 ' de siz bana domainin regl edileceğini, akşama kadar tüm işlemlerin halledileceğini söylediniz ki bu da ticket görüntülerinde mevcuttur. Peki sonuç ne oldu : 2 gün geçti 19.10.07 ' de Saat 18.25 ' de limanforum.com alan adı hala reglenmemiş durumdaydı ve ben başka şirketten aldım. Şimdi size soruyorum, yaptığınız haksız kazanç değil mi ? Size gönderdiğim paranın hizmeti nerede peki ?
5.) Beni telefonla arayıp 5000 YTL tazminat davası açtığınızı söyleyip tehdit etmenizi de çok anlamsız buluyorum. Burada Haksız kazanç olup hizmet alamama söz konusu. artık siz karar verin kim kime tazminat davası açabileceğini ...
Not : Savunulacak bir hakkım var ve savunuyorum. Tekrar diyorum bir şirkete karalama kampanyası peşinde değilim. Fakat kimse kimseden haksız kazanç sağlayamaz ki HUKUKTA buna izin vermez.
-----------------------------------------------------------