tahminime göre ki, umuyorum değildir, sitenin içeriğinde bulunan köşe yazarlarının yazılarını, gazete sitelerinden kopyala yapıştır usulüyle alıyorsun.aksini düşünmek istiyorum ama bu da mantıklı olmaz çünkü bir yazarın aylık ücreti 3 bin dolardı bundan 5 yıl önce.
söylemek istediğim, yerinde olsam, böyle işlerden uzak dururdum.sitenin altına: "Bu sitede bulunan yazilar ve yazarlar ziyaretçilerimiz tarafindan eklenmektedir. Bunlarin gerektirdiği yasal zorunluk ekleyen kişiye aittir..
" yazmışsın ama bu hiç bir işe yaramaz.o sitenin sorumluluğu sendedir.ve yarın öbür gün siten hit almaya başlarsa, gazetenin birisi sırf diğerler site yapımcılarına örnek olsun diye sana dava açar.bu da öyle mp3 sitesine açılan basit bir dava gibi olmaz ve iyi bir ceza alırsın.bence bu siteyi, sadece ziyaretçilerin yorum yazabildikleri bir yer haline getir.belli ki çok emek harcamışsın ama zararın neresinden dönersen kardır bence.

ayrıca bir de olayın etik tarafı var.iki tane saçma şarkı yapıp, piyasada düzgün şarkı bulunmadığı için para kazananların şarkılarının bedava dolaşmasını herkesten çok ben istiyorum ama yıllarını kitaplara, eğitime, düşünceye adamış(hepsi olmasa da) insanların yazılarını, yani düşüncelerini izinsiz kullanman bence gerçekten büyük suç.bu ülkeyi geliştirmek istiyorsak, düşünceye önem vermeli, düşünenleri desteklemeliyiz.

belirttiklerim benim fikrimdir ve tekrar söylüyorum, umarım sitenin yasal bir zemini vardır.