sahan adlı üyeden alıntı:
Yıllık karı : 3 MİLYAR DOLAR

Toplam Abone : 15 MİLYON

Adsl Abonesi : 900 Bin
Kaynak :http://www.haberturk.com/habermetni.haberturk?@=194489

Önemi : Türkiyenin Candamarı

Herhalde anlamışsınızdır. Türk telekom. Hiç parahısına sattık. Elimize ne geçti. Hortumcular 100 milyar $ ı aşırdı. Biz bu şirketi 6,5 milyar $a sattık. Bakalım bundan sonra rahat konuşabilecek miyiz ? Artık yabancılar türkiyeyide ele geçirdiler sonumuzu hayretsin bakalım
turk telekom internet aleminde ne verdi ? nasıl bi teknik hizmet vs verdi yıllık karı 3 milyar dolar gözüküyor ama 6.5 milyar $ türkiyenin ekonomisi için büyük bir ücret zaten yılda en azından 1 milyar $ yine turk devletine vergi getirisi olucak o yüzden 6.5 milyar$ peşin sonraki 10 yılda her yıl 1 milyar $ olarak düşün gerçekten çok iyi para bana göre çok sağlam iş yaptılar bilgisayarci olduğum için 3 kere dubai ye gittim Etisalat ( yanlış yazmış olabilirim) firması dubai devletinin ( b.a.e ) telekom şirketi keşke onlar kazansaydı süper hızlı adsL çözümleri ve fiyatları orada gerçekten aşırı ucuz en azından sağlam bi teknoloji ile uydu bağlantısı gibi adsL kullanırdık bakalım italyanlar ne yapacak

trextra adlı üyeden alıntı:
20 senemi ne şirket kullanım hakkını aldılar diye biliyorum ben. Bu arada yıllık Kar 3milyar dolar sa o fiyata satılmazdı. Başka bir olay vardır işin içinde.
10 yıl hakları var her yıl en azından 1 milyar $ vergi alır T.C ve 3 milyar $ geliri olan bi yeri kimse aptal deil 10 yıllığına vermez öyle bişey olsa Sabancı alır Koç alır onların parası yok mu yani oranın yıllık en fazla karı 1 milyar $ taş çatlasa.